Muškarac usred zime odrezao nokte na nogama

Svojom voljom i bez ikakve prijetnje uskraćivanjem seksa.

On je barem imao objašnjenje za podšišane nokte. Ali ne i za frizuru

RIJEKA – ”Ne, nisam gay da odmah to raščistimo” bila je prva rečenica koju je vašoj novinarki uputio Giovanni Bečić, 25-godišnji Riječanin koji je na naslovnu stranicu Sprdexa dospio zbog pothvata nezabilježenog u povijesti muškog roda – rezanja noktiju na nogama usred ciče zime.

”Čim sam ušla u krevet osjetila sam nešto čudno. Dotakao me nogom i nisam osjetila ništa. Nikakvu bol, nikakve porezotine. Da nije bilo dlaka i smrada, rekla bih da je taj dodir nalikovao ljudskom. Baš sam ga krenula upitati koji se vrag događa, kad sam osjetila ubod odrezanog nokta u leđa. Nisam znala bi li bila ponosna ili ga ostavila na licu mjesta” prepričava Giovannijeva djevojka Anamarija koja je, srećom, učinila pravu stvar i hitno nam dojavila nesvakidašnju vijest.

Budući da je vrlo dobro poznato kako svaki muškarac s normalnom razinom testosterona nokte na nogama reže prije ljeta i eventualno prije odlaska u bolnicu, Giovannija smo još jednom upitali ”igra li možda za drugu momčad?”

”Ne, nisam gay kvragu već sam rekao. Ne znam ni sam što mi je bilo. Prošle zime sam kupio nove cipele i nokat na srednjem prstu mi se toliko duboko urezao u susjedni da se mogao rukovati s palcem. I nisam ni pomislio na rezanje prije ljeta. A bilo je toliko krvi da je Anči mislila da je varam kad su se u kući odjednom počele pojavljivati crvene čarape” kaže Giovanni.

Iako je na intervju pristao tek kad smo mu zajamčili anonimnost, naposljetku je ipak dozvolio da mu objavimo ime. ”Svejedno mi je, Anči je već razglasila prijateljicama. Josipu je nedostajao jedan centimetar da može televiziju ugasiti nogom s kauča i sad ga je ona njegova natjerala da ošiša nokte. Jedan centimetar! Bojim se da stvari izmiču kontroli” objašnjava Giovanni koji na naše pitanje planira li do ljeta opet na spoj s grickalicom samo klima glavom.

”Ma kakvi, jeste ludi. Prije nego sam krenuo rezati nokte nije mi se dalo otići do garaže po zaštitnu masku koju koristim kad brusim u garaži i katapultirani komad nokta mi je skoro prerezao grkljan. Eh, možda bi to bilo humanije od onog što me čeka kada dođem na posao u ponedjeljak” za kraj će Giovanni koji je utjehu pronašao u činjenici da će sad barem moći nositi one cipele od prošle godine zbog čega smo ga još jednom poželjeli upitati ”je li mu najbolja prijateljica Roza”, ali bilo nam ga je nekako žao.

Razveseli nas klikom:

0 comments