OVO SE MOŽE DOGODITI I VAŠEM DJETETU Pročitajte potresnu ispovijest majke čiji je sin upao u loše društvo i postao član HDZ-a

“A bio je tako krasan mladić”, prisjeća se svog sina jedinca neutješna majka, nazovimo je Ankica, koja je za Sprdex ispričala potresnu priču o gubitku sina Josipa.

“Bio je jako pametan mladić, ali počeo se družiti s krivim ljudima. Dok su druga djeca iza škole pušila cigarete i krala po trgovinama on je čitao knjige Domazete Loše. Znate kako kažu, roditelj uvijek posljednji sazna. S vremenom je sasvim zaglibio u loše društvo, a muž i ja smo osjećali kako postepeno postaje sve gluplji i gluplji”, sjeća se majka koja je sina gubila polagano.

“Prvo je išao na mjesta gdje se nešto dijeli besplatno, ništa nije odbijao. Jeo je i pio s raznim domjencima, ali tješila sam se da to nije sumnjivo. Znate kakva su djeca u tim godinama”, sjeća se majka koja je gorku istinu priznala kad je prije mjesec dana Facebooku vidjela Josipov selfie s groblja uz poruku: “Baka i ja obavili građansku dužnost”

Josip je naposljetku majci sve priznao. “Rekla sam mu da postoje i pošteni i časni načini za zaraditi za život, rekla sam mu da za zaraditi novac treba nešto raditi, ali on nije želio ni čuti. Već je bio zamjenik šefa voznog parka seoskog vodovoda”, sjeća se majka.

Josip je danas, neka to bude upozorenje svima, samo sjena čovjeka koji je nekad bio. Baš jučer primljen je u Upravno vijeće jedne državne firme, tajnik je lokalne organizacije HDZ-a, a sljedećeg vikenda sjedit će u prvom redu na snimanju emisije Lijepom našom.

Razveseli nas klikom:

0 comments