HOROR U DUBROVNIKU Kod djece koja su jela Kolindinu čokoladu potvrđena srbonela

Kolinda Grabar Kitarović našla se danas u središtu izrazito neugodnog skandala koji bi mogao naprasno prekinuti njenu blistavu političku karijeru. Naime, predsjednica je početkom tjedna, potvrdila je danas neovisna komisija, nepovratno oštetila psihu više od 80 osnovnoškolaca u Dubrovniku podijelivši im svoje fotografije, a prema pisanju medija djeci je podijelila i čokoladice.

Upravo su čokoladice nakon oštre reakcije jednog od roditelja dospjele u fokus javnosti, i to nakon što se saznalo da je Kolinda nevinoj djeci podvalila čokoladu proizvedenu u Srbiji.

– Kad je Ivan Pavao došao iz škole izgledao je normalno, ali već sutradan počeli smo primjećivati kako se čudno ponaša, a navečer mu se stanje toliko pogoršalo da smo ga odveli u bolnicu. Kad smo čuli na vijestima da se u gradu pojavila čokolada iz Srbije promislio sam: Bože, samo da je salmonela – izjavio je za Sprdex otac jednog osnovnoškolca koji je konzumirao Kolindinu čokoladu.

– Nakon toga stanje mu se dodatno pogoršalo. Ujutro se nije pomolio prije doručka, a do podneva mu je počela rasti brada. Isuse, shvatio sam, dijete mi se pretvara u četnika – izjavio je očajni otac.

Njegove sumnje potvrdili su i u dubrovačkom KBC-u iz kojeg su javnost obavijestili kako su na liječenje zaprimili više od 50 djece.

– Neki su imali lakše simptome, a nekima su već počeli rasti krvavi očnjaci i otpadati svi prsti osim prva tri. Nažalost, kod sve djece potvrđena je zaraza srbonelom – izjavio je dr. Stanko Bošnjak koji je djecu odmah stavio na terapiju dobrim i kvalitetnim hrvatskim čokoladama zaraženim salmonelom.

L.I.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: