Dolores Lambaša se zaručila iz ljubavi – opet

Nakon ljubavno/ekonomskog brodoloma sa naočitim Dikanom Radeljakom,  Dolores je pronašla utjehu u,  nazovimo to zagrljajem, malo zrelijeg muškarca. Njen novi odabranik samo je koju godinu stariji od Dikana,  no ljubav ionako ne zna za godine,  pogotovo ne ona Dolores Lambaše…

''Ja ni ne primjećujem muškarca dok mu jaja ne dotaknu koljena'' kaže Dolores
”Ja ni ne primjećujem muškarca dok mu jaja ne dotaknu koljena” kaže Dolores

HRVATSKA – Kažu da ljubav pomlađuje čovjeka,  no čini se da njen odabranik još nije došao u tu fazu emotivne povezanosti,  jer je isti kao i prije ove nove velike romanse.  Kao i prethodnih par tisuća godina uostalom. Istina je da je on malo stariji od nje, no bar našoj nestašnoj Dolores razlika u godinama nikada nije predstavljala prepreku, tako ni ova razlika od kojih 3000 godina ne bi smjela stati na put njihovoj iskrenoj ljubavi. Riječ je naravno o faraonu Tutankamonu.

”Na prvu sam osjetila da se u zraku između nas odvijaju kemijske reakcije, a on je sam po sebi tako zlatan.” – rekla je presretna Dolores.

Ima sve što Dolores smatra bitnim kod odabranika njena srca. Poznat je, obrazovan od najboljih pisara, dolazi iz ugledne obitelji, veoma je imućan i vlasnik jedne od najpoznatijih nekretnina na svijetu – svoje grobnice. A u  ” onim ” stvarima je jednako potentan kao i Dikan Radeljak, ako ne i poletniji – priznala je uzbuđena Dolores.

Prvo vrijeme ju je,  priznaje, najviše smetala ta odvojenost svjetova. Ponekad joj se činilo da jednostavno nisu na istoj duhovnoj razini, no s vremenom i ta je bura utihla pred oceanom ljubavi. Pa i njihov prvi susret bio je posredstvom moderne tehnologije, mnogi mladi danas svoje veze započinju putem interneta ili pak mobitela, a Dolores se sa svojim odabranikom prvi put zaista susrela zahvaljujući rentgenu. Tutankamon pak nije bio spreman komentirati svoj ljubavni i privatni život. O svemu je mudro šutio i zagonetno se smješkao. Ali vidi se da je samo pitanje vremena kada će postati pravi dalmatinski zet. Početi loviti ribu i igrati na balote.

Istina, među njima postoje i kulturološke razlike pošto je u njegovoj zemlji prije par tisuća godina bio običaj da se i muškarci šminkaju.  Dolores se na to spremno nasmijala i rekla kako to uopće nema veze  i da uvijek mogu dijeliti šminku (smijeh). No osim toga ostale razlike su minorne, uzmemo li u obzir da je ona dramska umjetnica iz Hrvatske, a on mumija u sarkofagu stara par tisuća godina.

Nakon što je naša Dolores uplovila u novu ljubavnu luku svog života,  Egipatsku,  pitanje je dana kada će se i useliti kod novog dečka u grobnicu.

Temelje friške ljubavi mogli bi zatresti zločesti tabloidi koji prenose vijest da je Dolores vrijeme između prekida sa Dikanom i nove ljubavi sa Tutaknkamonom iskoristila za ludu zabavu u sedlu trećeg muškarca!  Navodno se radi o njenoj velikoj simpatiji iz teenagerskih dana. Naime mnogi su tabloidi prenijeli njenu sliku kako jaši na konju Bana Jelačića u ranim satima nedjeljnjog jutra.

Dolores i Tutankamon odavali su pak dojam savršeno sretnog i skladnog mladog para, viđeni su kako slobodno vrijeme između obaveza na setu i miru vječnom, provode zajedno u muzeju. Dolores je upitana kako komentira ove tvrdnje samo kratko odbrusila : ”Ma ne jebem živu silu!”

Možda iza ovih informacija stoje samo kivnici zavidni na njenu sreću, koju svim silama nastoje razoriti. Ne znamo zaista kome smeta njihova sreća no prva sumnja nekako logički pada na Vlatku Pokos. Opet ni ta tvrdnja ne miriše na istinu jer je Vlatka seriju sa Dikanom odavno ostavila iza sebe, te se čini posve sretna i ispunjena u svojoj vezi za Napoleonom Bonaparteom, usprkos razlici u visni i činjenici da je i on odavno pokojni.

AUTOR: Joško Matić

Razveseli nas klikom:

0 comments