Igrači Hajduka posjetili dom za nezbrinutu djecu: „Drago nam je što možemo pomoći nekom tko nema sreće i koga čeka neizvjesna budućnost“, poručili štićenici Doma

Nakon novog poraza od Splita igrači Hajduka posjetili su jedan splitski dom za nezbrinutu djecu kako bi popričali s njegovim štićenicima. Ipak, revijalna utakmica protiv momčadi štićenika doma nije održana, na svu sreću po igrače Hajduka.

„Utakmica nije održana jer smo kasnili. Naime, neki moji suigrači, njih dvojica, tvrdili su da su se na utakmici protiv Splita oznojili pa da trebaju na tuširanje. Svašta. A baš sam se veselio utakmici protiv štićenika doma za nezbrinutu djecu, pogotovo kada smo saznali im je ozlijeđen devetogodišnji napadač Luka nakon što je jutros pao s ljuljačke“, neutješan je Mijo Caktaš, hajdukov veznjak kojemu je san u karijeri povezat tri dodavanja loptom.

No, usprkos odgodi utakmice, druženje hajdukovih igrača i dječaka iz doma prošlo je u veseloj atmosferi.

„Neizmjerno mi je drago što možemo pomoći nekome kome nije lako u životu, tko ne zna što će raditi, čime će se baviti i od čega će živjeti u budućnosti. To su ljudi koje priroda ni sreća nisu mazili i sve ćemo napraviti da im olakšamo život“, emotivan je bio šestogodišnji Josip, štičenik doma, dok priča o igračima Hajduka.

Na kraju druženja jedan od štićenika pozdravio se s igračima poželjevši da ih „invalidi opet posjete“ što je naljutilo dvojicu invalida koji su se našli u blizini.

Razveseli nas klikom:

0 comments