SPRDEX LJNS PROGNOZE: Anto Poluta

Bahati Anto nije nikoga iznenadio svojim odabirom. ”Nešto crno, malo, temperamentno” ne, nije tako opisao pauka koji mu je gmizao po bedru nego simpatičnu crnku Anitu. Već u prvim sekundama vidjelo se da im razgovor lagano klizi, a naše sumnje da bi među njih dvoje moglo biti nešto potvrdio je sam Anto izjavom: ”Inače san slab na crnke, cili život se plave lipu na mene, a crnka nijedna u životu”. Da, da, čini se da se naš Anto u svojih 40 i kusur godina sasvim uspješno borio s tom slabošću.

Bilo kako bilo, između njega i Anite stvari definitivno izgledaju obećavajuće. Znači li nešto i činjenica da je Anto upravo Aniti prvoj odlučio podariti licitarsko srce? Naravno da znači! U ovom trenutku čini se da Anita pobjedu može ispustit samo nekakvim većim kiksom. Da navija za Dinamo ili, oslobodi Bože, ne voli Olivera.

PROGNOZA: Anto i Anita idu na romantično putovanje. Upuštaju se u kratkotrajnu romantičnu vezu, ali stvar puca kad Anto peti put odbije ukloniti zlatnu felgu koju on naziva naušnicom.

Koeficijent za pobjedu 1,50

Ako se malo dulje zagledate u sliku u jednom od stabala prepoznat ćete Nikolinu
Ako se malo dulje zagledate u sliku u jednom od stabala prepoznat ćete Nikolinu

Drugi odabir – također očekivan – Nikolina Jankač iz Sesveta. Ova neprirodna kombinacija jednostavno miriše na skandal! Iako se na prvu doima simpatično, Nikolinina kilaža usporediva s malo obilnije narezanom šunkom u ovitku odaje znakove blage psihičke nestabilnosti. Djevojka u dvadesetim godinama, 30 do 40 puta ljepša i zgodnija od kandidata kojem je poslala pismo? Zvona za uzbunu u našim glavama su podivljala. Jedina enigma veća od one zašto se Nina prijavila na show je što joj točno drži hlače u visini struka. Šanse za uspjeh ovog para su slabe do nikakve. Njihova priča jednostavno mora završiti tragično, bilo da Anto slučajno sjedne na Ninu ili da je greškom iskoristi kao harpun.

Kao i svaka žena u ovom showu ikad, i Nina je život u Dalmaciji opisala riječima ”barka, more i to je to”. Ako njihova veza nekim čudom zaživi, voljeli bi da kamere budu tu kad ova 24-godišnjakinja shvati da na Pelješcu zimi ima manje života nego u Lei Deklevi.

PROGNOZA: Nina ispada prva uslijed jačeg ispada ljubomore i zavisti manifestiranog u obliku blažeg živčanog sloma. Koeficijent 4,30.

Gabrijela Utješanović je treća odabranica Antinog srca i time je samo potvrđeno da nas ovaj Dalmatinac malo čime može iznenaditi. Dobro, osim odlukom da od 5 minuta koliko ima na raspolaganju za evaluaciju potencijalne životne družice dvije odluči potrošiti na pjevanje Oliverove uspješnice “A kad mi dođeš ti”.

Petominutni razgovor je tekao tako dobro da je Snježana imala vremena provjeriti i Facebook
Petominutni razgovor je tekao tako dobro da je Snježana imala vremena provjeriti i Facebook

Nije da smo očekivali da će odabrati Snježanu i njen jedan zub, ali kvragu mogao je to učiniti zbog gledatelja. Naravno, i ova simpatična Virovitičanka je zaljubljena u more i barke, a čini nam se i da se u 400-injak sekundi koliko su pričali uspjela zaljubiti i u Antu. Sve bi to bilo divno da Anto nije tip muškarca koji ne voli kad im se žena servira na dlanu. Prognoza negativna.

PROGNOZA: Gabrijela govori da nije razočarana što je Anto odabrao Anitu i sljedeća dva dana provodi plačući. No, zbog sveopće simpatičnosti dobiva nekoliko pisama dobrohotnih gledatelja i sretno se zaljubljuje.  Koeficijent 2,70

IZJAVA DANA: ”Opa, opaaaa, evo ti ga na. Nema veze, nema veze, to je Ray-Ban” Anto nakon što je stao na vlastite sunčane naočale.

Razveseli nas klikom:

0 comments