Na blagajni Konzuma, osim plaćanja računa i dizanja gotovine, moći ćete napraviti i CT mozga

Upravo se pregovara s Kaptolom da se uvede mogućnost i da se sakrament ispovijedi dijeli na Konzumovim blagajnama.

ZAGREB – Prije nešto više od sto godina Nikola Tesla je u jednim američkim novinama izjavio da će u budućnosti postojati uređaj s kojim ćete moći na daljinu vršiti gotovo što god poželite – plaćati račune, slati poruke, razgovarati… Iako su mnogi do sada bili uvjereni da je Tesla mislio na moderne smartphonove, nakon nove ideje iz Konzuma postaje sve jasnije da je zapravo mislio na Konzumove blagajne.

Jučer je tako brojne Hrvate oduševila vijest da će gotovinu koju nemaju moći podizati na Konzumovim blagajnama. Primjerice, ako ste kući skupili sedam kuna, a kruh košta devet, vi ćete sada moći na Konzumovoj blagajni, preko svoje kartice, ući u minus od dvije kune, što će vjerojatno biti privilegija najbogatijih nakon današnjeg Linićevog kresanja minusa na računima.

Ipak, da ne ispadne da u Konzuma idete samo radi prehrambeno- novčanih razloga, za vrlo male novce na Konzumovim blagajnama moći ćete dobiti mnogobrojne pogodnosti. Primjerice, iako to još nije sigurno, ukoliko kupite preko 30 dekagrama K-plus goude, imate pravo na besplatnu manikuru na blagajni.

Duge liste čekanja u bolnicama u bliskoj budućnosti trebali bi zamjeniti specijalistički healthfriendly maxi Konzumi gdje će se snimanje glave ili bilo kojeg drugog organa vršiti jeftino na blagajnama uz pomoć prilagođenih čitača za artikle. Postoji mogućnost da na blagajnama dobijete i psihijatrijsku seansu, ali za to će biti obučene samo posebne blagajnice kojima će plaća skočiti za cijelih sto kuna.

U svakom slučaju, ovaj lanac trgovina, odnosno lanac svega i svačega, trebao bi u bliskoj budućnosti postati sve što Hrvatu u životu treba. “Prijatelju, u životu ne trebam ništa osim pet minuta dnevno Konzumove blagajne” prepričavat će budući Hrvati po K-fićima, a Tesla će napokon zanavijeke mirno usnuti.

Razveseli nas klikom:

0 comments