Čovjek izašao na biralište da nađe malo mira i tišine

”Inače vikendom odem do vrha Velebita ili na koncert Letećeg odreda, ali tamo ponekad čak i sretnem osobu ili dvije” izjavio je čovjek.

Mala Marija, kćerka predsjednika izbornog povjerenstva, u vrtiću je naučila brojati na prste obje ruke pa je mogla pomoći tati zbrojiti glasove
Mala Marija, kćerka predsjednika izbornog povjerenstva, u vrtiću je naučila brojati na prste obje ruke pa je mogla pomoći tati zbrojiti glasove

MAKARSKA – Kao što to već vjerojatno znate i nije vas briga, u Hrvatskoj su se danas održavali izbori za Europski parlament. Prema podacima koje su nam dostavili iz GONG-a do 19 sati na birališta je izašlo oko 190 građana od kojih je njih 97 na listić nacrtalo penis s pripadajućom porukom. Jedan od njih bio je i 33-godišnji Denis Arbanas iz Makarske koji je na biračko mjesto došao sasvim neplanirano:

”Molim vas, nemojte zaboraviti napisati da nisam planirao glasati nego je slučajno tako ispalo. Niti sam pratio ove izbore niti bih dao glas bilo kojem od 420 kretena koji se žele uhljebiti u Bruxellesu. Ja sam nezaposleni otac sedam kćeri i vikendom uvijek bježim u divljinu, što dalje od ljudskih glasova. To činim da bih ostao normalan. Međutim, sad je stiglo proljeće i svaki kreten vrluda po planinskim vrhovima u potrazi za pravom profilnom slikom na Facebooku. Gdje god da sam išao, naletio bih na ljude” ispričava nam se Denis zbog toga što smo ga zatekli na biračkom mjestu.

 Nakon što je prošao pola Splitsko-dalmatinske županije u potrazi za mjestom na kojem može biti sam, Denis je naposljetku odustao i odlučio se vratiti svojim menstruirajućim kćerima.

”Dok sam se vozio kući nazvala me majka i rekla: ”Denis, Denis, jesi li znao da ti je otac na listi za Europski parlament?”. Odgovorio sam da naravno da nisam znao i pitao majku zna li otac da je na listi. Ni on nije znao. U tom trenutku mi je zasvijetlila žarulja u glavi i odvezao sam se ravno na svoje biračko mjesto” prepričava Denis.

Kako kaže, na biralištu je zatekao tek prašnjavo zvonce na kojem je pisalo ”pozvoniti za glasanje” te jednog člana izbornog povjerenstva kako spava. Čisto da nije džaba dolazio, Denis je obavio građansku dužnost i nacrtao penis na svoj glasački listić, a ostatak poslijepodneva proveo je meditirajući u tišini.

Razveseli nas klikom:

0 comments