Mladenu Grdoviću se opet pomakla cijela cesta ispred auta

Nakon nove prometne nesreće Mladen Grdović odlučan je da raskrinka lobije koji već godinama čine da mu se ispred auta cesta pomiče sama od sebe.

Osim sa dobrim glazbenim ukusom i alkoholom, Mladen Grdović posljednjih je godina u stalnom ratu i sa hrvatskim cestama. Novu epizodu ovoga rata vidjeli smo sinoć kada se Grdoviću, kako sam tvrdi, „opet cijela cesta pomaknula ispred auta“ što je rezultiralo novom prometnom nesrećom. Iako su zli jezici odmah pokušali krivnju svaliti na Mladenovu ljubav prema alkoholu, pjevač to najodlučnije niječe: „Kroz Arbanase u životu autom trijezan nisam prošao. Kada budem trijezan vozio i skrivio nesreću, onda krivite alkohol, odnosno nedostatak njega. Na kraju krajeva, neš mi ti što sam pijan bio. Samo sam dvije demežane sasuo poslije večere. Nemoš miša tu utopit a kamoli napit se od toga“

Nije u šoldima sve...
Nije u šoldima sve…

Pjevač tvrdi da je vozio pijan koliko i svaku večer, ni više ni manje, kada im se, nekoliko stotina metara pred kućom, pomaknula cesta. „Sve je bilo u trenutku. Vozio sam kao inače, zaklopio jedno oko da vidim samo jednu cestu, kad se u jednom trenutku sve poremetilo. Tamo gdje je prije sekunda bila cesta sada je stajao kameni zid“ potresen je pjevač koji više ništa nije mogao učiniti.

Ovo nije prvi ovakav slučaj. Prije nekoliko godina, nakon što je kupio Ferrarija, Mladenu se tijekom vožnje pomakla cijela traka, a stup koji je stajao uz cestu odjednom se pomaknuo za deset metara i iskrsnuo ispred njegovog novog Ferrarija. Doduše, tada se mislilo da je riječ o alkoholu, ali da nije alkohol problem pokazuje i podatak da Mladen Grdović i nakon desetak ovakvih epizoda na cesti još uvijek posjeduje vozačku dozvolu.

U čemu je Grdovićev problem sa cestama, ostaje nepoznanica. Neki stručnjaci smatraju da Mladenov problem nema veze sa cestama već da je riječ o halucinacijama koje nastaju kada je netko previše vremena izložen jeftinim i nekvalitetnim glazbenim poskočicama. „More bit da je to. U kafiću gdje tu i tamo zalazim često se pušta ona mala, kako se zove, Rozga. Morat ću mu reć da promini tu nekvalitetnu glazbu“ zaključuje popularni pjevač.

Razveseli nas klikom:

0 comments