Jozo Gašpar postaje zaštitno lice Jagermeistera

Službeno predstavljanje novog zaštitnog lica dogodit će se čim se sudac koji Gašparu treba odrediti kaznu zbog krađe 36 boca Jagermeistera prestane smijati.

Jozo i Cico Kranjčar za vrijeme legendarnog sastanka na zagrebačkim Sveticama kad su u samo jednoj večeri uspjeli od propasti spasiti Badel 1862.
Jozo i Cico Kranjčar za vrijeme legendarnog sastanka na zagrebačkim Sveticama kad su u samo jednoj večeri uspjeli od propasti spasiti Badel 1862.

ZAGREB – ”Support for Jozo Gaspar”, ”Jozo the Boozo”, vrvjeli je rano jutros Twitter i Facebook od poruka podrške Dinamovoj legendi Jozi Gašparu, a vjerojatno najemotivniju poruku poslao je Paul Gascoigne koji je, iskren kakav već je, napisao ”If Jozo is in jail, where are the bottles?”.

Za neupućene, Jozo Gašpar je bivši nogometaš Dinama koji je dane kratio trenirajući zagrebačkog trećeligaša ”Prečko”. Kad nije bio zauzet treninzima, Gašpar bi harao svlačionicom i potkradao vlastite igrače. Prije nekoliko dana tako je naletio na Diners karticu jednog od svojih pulena te se odlučio počastiti s, ni manje ni više, nego 36 boca svog omiljenog pića – Jagermeistera.

U ovom trenutku potrebno je zastati na trenutak i razmisliti o gore izrečenom. Jozo Gašpar, trener trećeligaša ”Prečko”, ukrao je 4 tisuće kuna od vlastitog nogometaša, koji ih je vjerojatno zaradio konobareći, te ih potrošio na 36 boca Jagermeistera! Da budeom iskreni, najradije bi do kraja ovog članka samo ispisivali prethodnu rečenicu. Ako se ikada budete osjećali depresivno, molimo sjetite se da je Jozo Gašpar, pomoćni trener trećeligaša ”Prečko”, dobro dobro, shvatili ste.

U trenucima zaključenja ovog teksta još uvijek nije jasno kako se junak ove neobične priče odlučio baš na 36 boca alkohola. Prema jednoj teoriji, Jozo mrzi dugoročne planove te je stoga kupio zalihu Jagera koja mu je dostatna za tek 2 dana ležernog pijuckanja. Drugi kažu da je Jozu netom nakon treninga nazvala žena i rekla kako im na večeru stiže Cico Kranjčar pa je ovaj dobrohotni Sinjanin požurio do Getroa po aperitiv ili dva.

Bilo kako bilo, ova neobična priča u vrlo brzom roku došla je i do čelnih ljudi Jagermeistera koji su se nakon prvotnog šoka brzo pribrali te krajnjim naporom spasili svoja postrojenja u Rumunjskoj.

”Oblio nas je hladan znoj kad smo saznali da Gašpar ide u zatvor. Gascoigne je bio na liječenju u Americi, a bogami ni Tereza Kesovija nije što je nekad bila. Da smo izgubili Jozu morali bi zatvoriti naše punionice u Rumunjskoj. Istog trenutka smo odlučili uplatiti punu jamčevinu za našeg najvećeg potrošača, a u znak zahvalnosti odabrali smo ga i za naše zaštitno lice. Još uvijek odlučujemo koji mu je profil dok leži ispod šanka ljepši, ali u narednih dan ili dva trebali bi obaviti i službeno fotografiranje te krenuti s kampanjom” ekskluzivno za Sprdex izjavio je Paolo Dell’Antonio, čelni čovjek fundacije Mast-Jagermeister.

Razveseli nas klikom:

0 comments