Kim Jong Un čeka finale sezone Sulejmana iz straha da bi nuklearni rat mogao ostati neprimjećen

Odgoda nuklearnog rata odgovara i brojnim regionalnim portalima jer, uz kraj Sulejmana i potencijalni seks u Big Brotheru, jednostavno ne bi imali dovoljno novinara koji bi pratili nuklearni rat.

PYONGYANG – Svakim satom svijet je bliže katastrofi, a svjetski mediji s ushićenjem  očekuju lansiranje prve nuklearne bombe na naseljeno područje. Ipak, ekskluzivno saznajemo da do toga neće doći barem još par sati, barem ako je vjerovati našim izvorima bliskim Kim Jong Unu.

Spontano okupljanje na ulicama Pjongjanga nakon vijesti o smrti Ibrahim paše
Ibrahim pašo, prokleta ti usta, da nisi umro od Amerika osta samo zemlja pusta.

„Za mene ta vijest nije nikakvo iznenađenje. Kim Jong Un poznat je kao veliki egotriper te želi da cijeli svijet priča samo o njemu. Nešto kao Kim Kardashian, samo što njegove porniće ne biste gledali. U svakom slučaju, on čeka da oči cijelog svijeta budu uperene u njega. Za sada mu se odupire još samo Balkan gdje se večeras emitira zadnja epizoda ove sezone Sulejmana Veličanstvenog gdje je situacija nakon smrti Ibrahima paše posebno napeta. Ne treba stoga čuditi da Hrvatima ovih dana ni na kraj pameti nije nuklearni rat i Kim Jong Un“ sažimlje nam situaciju Paul Robertson, američki stručnjak za pitanja o Sjevernoj Koreji.

I drugi svjetski analitičari smatraju da je upravo finale sezone Sulejmana Veličanstvenog jedina preostala brana od sveopćeg kaosa. Kim Jong Unu u prilog ne ide ni srpski zvjezdani Big Brother gdje Avi Karabatić gaćice imaju svakog trena ponovo spasti. „Dođe li do novog seksa, bit će to katastrofa Kim Jong Unovim planovima. Balkan jednostavno ne zanima nikakva vojna penetracija dok je penetracije pod plahtama BB kuće“ stav je Mitchela Hodginsa, analitičara CNN-a.

Ipak, dođe li kojim slučajem do napada Sjeverne Koreje na susjeda analitičari se pribojavaju da bi to moglo imati katastrofalne posljedice na cijeli svijet. Sjeverna Koreja barata najvećim svjetskim zalihama bojnih otrova, dok bi Južna, kako se šuška, mogla odgovoriti hakiranjem sjevernokorejske televizije i puštanjem Gangnam Stylea na javnom televizoru u susjednoj Koreji. To bi, pribojavaju se ljudi s glazbenim ukusom, bilo kobno za milijune civila u Sjevernoj Koreji koji već desetljećima slušaju samo borbene koračnice i djecu koja im svakodnevno kukaju kako su gladna.

Razveseli nas klikom:

0 comments