Djevojka nije doživjela orgazam iako je poslušala svih 10 savjeta o seksu iz članka na Tportalu

Srećom, odmah je kliknula na sljedeći članak, ”10 stvari koje mu ne smijete govoriti u krevetu”, te sada zna da je spominjanje mrtve majke totalna ubojica strasti.

Oslobodi Bože, prije seksa nije pametno pojesti ćevape s 14 kila ajvara i tonom luka. Da sam bar to znala prije 10 godina.
Oslobodi Bože, prije seksa nije pametno pojesti ćevape s 14 kila ajvara i tonom luka. Da sam bar to znala prije 10 godina.

SLAVONSKI BROD – Veza između Luke (28) i Andrijane (23) pred potpunim je kolapsom nakon novog neuspjeha u izgradnji skladnijeg seksualnog života koji posljednjih mjeseci i nije baš najbolji.

“Odnosi dvije Koreje su bolji od našeg odnosa. Što da vam kažem, pokušavamo svašta, razgovaramo, ali jednostavno to nije to” jada nam se nesretni Luka koji je do prije 2 tjedna bio uvjeren da mu se veza raspada. Srećom, tada je lajkao Tportal na Facebooku i potpuno se oduševio kad je shvatio da je svaki drugi članak kojeg objave seksualno-terapeutskog sadržaja.

“Jednom sam se već opekao kad sam čitao slične članke na Indexu. Došli mi prijatelji i počeli kopati po historyju u nadi da će pronaći pornografiju, a naletjeli na još veću sramotu. Rekao sam Andrijani da sam našao rješenje za spas veze, a ona se spremno bacila na čitanje članaka poput: “Što joj nikako ne smijete reći u krevetu”, “Priče koje ruše potenciju”,”Odvedi ga Tamo jezikom”, “Što oni zaista vole da im se radi”, a eto, priznat ću, i ja sam ipak kliknuo na “Prstima joj pokaži put do Orgazmograda”, “Prostote koje one vole” i “Izbaci joj neisplaćenu plaću iz glave”” kaže Luka.

No, nažalost po ovaj mladi par, ispostavilo se da svakodnevni savjeti seksualnih eksperata s Tportala baš i nisu toliko korisni: “Jednom mi je za vrijeme akcije Andrijana rekla: “Ovo je fantastično. Baš sam ti kad si skinuo hlače htjela reći ”a gdje skrivaš ostatak?”, ali zahvaljujući autorici članka ”10 stvari koje mu nikako ne smijete reći u krevetu” sada znam da bi to bio loš potez. Naravno, nakon toga sam zakopčao hlače i ugasio milijun otvorenih tabova s  člancima. Sličnu stvar sam učinio i nešto kasnije te večeri kad je Andrijana otišla” kaže nesretni Luka..

Iako smo pokušali doći i do Andrijane, ipak nismo uspjeli dobiti njen komentar jer je, kaže Luka, spoznala da je njeno znanje o G-točki premalo pa se uhvatila čitanja. Također, u jednom drugom članku je pročitala da je njeno samozadovoljavanje kao Hrvatice ispod nacionalnog prosjeka, a u totalnu depresiju je pala kad nije doživjela orgazam iako je poslušala svih 10 savjeta iz članka ”10 stvari koje će vas dovesti do vrhunca u sekundi”. Luka, priznaje nam, ne želi izgubiti Andrijanu ali boji se što će biti nakon što ona pročita članak “Tko više uživa u seksu: Parovi ili samci”, pogotovo zbog činjenice da od deset znakova iz članka “Znakovi koji znače da morate prekinuti vezu” Luka i Andrijana imaju čak sedam.

Razveseli nas klikom:

0 comments