Ruža Tomašić: “Sve europsko mi je toliko odvratno da ću eure od plaće odmah pretvarati u naše kune”

Ruža Tomašić SDP-ovce optužuje za antihrvatsvo jer su, zbog sebičnog odricanja od plaće eurozastupnika, u nezgodan položaj doveli prave Hrvate koji plaće kane zadržati.

Iako su mnogi dežurni antihrvati ovih dana Ružu Tomašić optuživali za licemjerje zbog činjenice što će se kao euroskeptik naći na platnoj listi europskog parlamenta, „zadnja Ruža ustaška“, kako joj vole tepati sa desna, nije se previše uznemiravala zbog jeftinih komunističko udbaško orjunaških insinuacija: „Lud je tko i pomisli da bih izdala hrvatske nacionalne interese. Dapače, radom u parlamentu rušiti ću EU iznutra. Eto, uzmimo plaću. Meni se ta EU gadi toliko da ću čim dobijem plaću u Eurima istu mijenjati u naše hrvatske kune i na taj način slabiti tu umjetnu valutu.“

Pošto je pendrek srbizam Ruža će u saborsku proceduru uputiti prijedlog da književni naziv postane "udbomlat"
Pošto je pendrek srbizam Ruža će u saborsku proceduru uputiti prijedlog da književni naziv postane “udbomlat”

Za razliku od nje, SDP-ovci su, vjerojatno zaluđeni samim Sotonom, novac od plaće populistički odlučili davati u humanitarne svrhe. „To je čisti jeftini populizam“ slažu se i Ruža i HDZ-ovci koji smatraju presedan da se političari odriču vlastitog novca vrlo opasnim, a posebno se groze jeftinog populizma kojima se ni Ruža, a pogotovo HDZ-ovci nikada ne koriste na svojim predizbornim skupovima.

Ovaj potez SDP-a iznenadio je mnoge utoliko što je Milanovićeva Vlada do sada bila socijalna jedino po činjenici da njihovim potezima sve više građana svakodnevno postaje socijalnim slučajevima. Prema Ruži Tomašić oni su se plaće odrekli samo da bi nju doveli u nezgodnu situaciju. Sa druge strane, mnogi građani ne žele da se HDZ-ovi zastupnici odreknu svojih EU primanja jer se nadaju da bi osam tisuća eura moglo biti dobar lijek za  kleptomaniju koja je proslavila i zahvatila devedeset posto članova ove stranke.

Razveseli nas klikom:

0 comments