Tinejdžerka iznenađena spoznajom da se u WC-u može i vršiti nužda

Ovo je najvće otkriće nekog tinejđera još otkad je djevojka otkrila da svojim mobitelom može fotografirati i druge ljude, o čemu je Sprdex već izvještavao.

Slavonski Brod – Osamnaestogodišnja Martina Rubić, maturantica iz Slavnoskog Broda, ovog je vikenda došla do značajnog otkrića koje će, sasvim sigurno, odjeknuti u svijetu mladih djevojaka. Ona je, naime, otkrila kako se u WC-ima, osim višesatnog slikavanja, može vršiti i nužda.

Ovo je drugo značajno otkriće djevojaka baš u Slavonskom Brodu. Još se živo sjećamo prošlogodišnjeg slučaja kada je tada devetnaestogodišnja Marina Karić objavila revolucionarnu vijest da žene isto mogu platiti ponekad piće koje piju”, govori Miodrag Plazonjić, autor knjige “Šminkanje i šminkersko ogovaranje” u kojoj mlade djevojke savjetuje kako se bogato udati, a koja je postala svjetski hit tek u drugom izdanju kada je iz knjige odlučio izbaciti sva slova i ostaviti same slike. On tvrdi da je ovo otkriće još značajnije jer će u potpunosti promijeniti sliku mladih djevojaka o WC-u.

Moja Martina je uvijek bila znatiželjna djevojka” govori ponosni otac Marinko. “I pristojno odgojena”, govori ponosna majka pokazujući sliku s ekskurzije na kojima od svih djevojaka jedino Martina ima hlače koje pokrivaju više od pet centimetara noge.

A do otkrića je, kao i do sličnih velikih otkrića, došlo sasvim slučajno.

“Sa Julijom sam otišla na WC da napravimo nekoliko slika i prokomentiramo ponašanje Josipe koja je s dečkom već tri tjedna, a još mu nije dala”, govori Martina koja se s Julijom nekoliko minuta svađala koji će hashtag staviti. Nije ni primjetila kada joj je nestalo baterije.

Prvo sam bila izvan sebe. Julija je izletila iz WC-a po svoj mobitel koji je ostavila na stolu nadajući se da će ga netko ukrasti, pa da ocu može kazati da joj kupi novog. Ipak, znala sam da me ide ogovarati curkama. Nisam znala što ću pa sam počela plakati”, kaže Martina koja je upala u začarani krug jer nije mogla prestati plakati, a nije bilo bilo baterije da na Facebooku objavi koliko je žalosna.

Kad sam se isplakala počelo mi se, da prostitite, piškiti. Sjela sam na onu sjedalicu s velikom rupom u sredini koja se uvijek vidi u pozadini na slikama. Uvijek sam se čudila kako svi kafići to imaju, a nitko ne stavi cvijeće unutra. A onda sam se od živaca i iz bunta odlučila popiškiti unutra”, prepričava Martina koja će svoja iskustva prepričati u Facebook statusu koji će svjetlo dana ugledati sljedeću nedjelju navečer.

Razveseli nas klikom:

0 comments