Sjevernokorejski hakeri opovrgavaju odgovornost za napade: “Veliki vođa je razgovarao na telefon pa se nismo ni mogli spojiti na Internet”

Sjevernokorejski hakeri obećavaju da će nastaviti sa hakerskim aktivnostima čim dragi vođa Kim Jong Un dobije Angelu Merkel i vikne joj “Kravo debela” glasom engleskog premijera čime namjerava izazvati diplomatski skandal.

PJONGJANG– Zaoštreni odnosi na korejskom poluotoku zadnjih su dana prešli i u virtualnu sferu, barem ako je suditi prema optužbama od strane SAD-a i Južne Koreje. Ipak, u popodnevnim satima sjevernokorejska hakerska skupina “Pen Ti Um” opovrgla je napade na mrske neprijatelje. “Nećemo tajiti da posjedujemo na desetke PC 386-ica, te nekoliko moćnih 486-ica, ali napade na kapitalističke stranice Južne Koreje i SAD-a nismo mi izvršili. Ne kažemo da u budućnosti to nećemo činiti, a ako se nastave provokacije južnih susjeda nije isključeno da upalimo i naše moćne Pentium dvojke nadograđene na 256 MB RAM-a” prijete sjevernokorejski hakeri koji imaju i alibi kojim potvrđuju kako ipak ne stoje iza napada.

"Dragi vođo, ma jeste li ovo napisali u youtube komentar kako je Gangham style glupa pjesma. Mrski neprijatelj neće se godinama od toga oporaviti"
“Dragi vođo, ma jeste li ovo napisali u youtube komentar kako je Gangham style glupa pjesma. Mrski neprijatelj neće se godinama od toga oporaviti”

“Naš dragi vođa je u trenucima napada razgovarao na telefon, a to naravno znači da se nismo mogli spojiti na internet jer se zna da ni najnoviji modemi ne podržavaju internet i telefon u isto vrijeme” pravdaju se hakeri koji pozivaju da se, ako se njima ne vjeruje, provjeri ispis poziva Kim Jong Una.

Iako je to državna tajna, Sprdexovi novinari obratili su se svojim pjonjangškim kolegama koji imaju tu sreću da rade na državnoj televiziji Sjeverne Koreje pa i ne mogu nego lagati narodu. “Ha, mi smo imali portal i televiziju sa lažnim vijestima i prije nego je to bilo popularno” govori nam kolega sa sjevernokorejske televizije i moli za diskreciju jer bi zbog ispisa poziva mogao ostati bez glave.

Iz ispisa je zaista vidljivo da je Kim Jong un posljednjih dana naveliko pričao na telefon, te tako onemogućio internet vezu u cijeloj državi jer je jedini modem u njegovom uredu.
Od poziva najviše se ističe nekoliko poziva upućenih prema Mirnovec pirotehnici odakle nabavlja rakete koje je poslagao duž granice.
Nekoliko desetaka poziva napravljeno je prema raznim pizzerijama diljem SAD-a gdje je naručivao po nekoliko pizza odjednom, predstavljajući se kao Barrack Obama i drugi dužnosnici State Departmenta i želeći tako nabiti trošak mrskom protivniku i onemogućiti mu daljnju proizvodnju oružja, te izazvati inflaciju i srušiti kapitalizam.

Razveseli nas klikom:

0 comments