Tražeći nestali malezijski zrakoplov na dnu oceana spasioci pronašli hrvatski kreditni rejting

Rejting je pronađen nekoliko metara od samog dna, odmah poviše karijere Mirka Filipovića.

U akciju spašavanja kreditnog rejtinga s dna oceana skoro se uključio i ministar Linić, ali onda je shvatio da se ne radi o njegovom prijatelju ili stranačkom kolegi
U akciju spašavanja kreditnog rejtinga s dna oceana skoro se uključio i ministar Linić, ali onda je shvatio da se ne radi o njegovom prijatelju ili stranačkom kolegi

SVIJET – Potraga za nestalim malezijskim zrakoplovom ušla je u drugi tjedan. Više od 300 ljudi iz nekoliko zemalja sudjeluje u potrazi, no do danas nikakvi tragovi nisu pronađeni te nestanak aviona i dalje ostaje jedna od većih modernih misterija.

Nakon što su metar po metar pretražili polovicu Indijskog oceana, spasioci su zaključili kako postoji šansa da se zrakoplov srušio i potonuo te su u potragu uključili i specijalno izgrađenu podmornicu sposobnu za najteže zarone.

”Podmornica se u potragu uključila jutro u 7 sati. Do 11 sati već je bila na dubini od 3 kilometra i mislili smo obustaviti potragu. Na putu prema dnu susreli smo intervjue Tonija Cetinskog tako da je teško bilo i zamisliti da postoji nešto niže od toga” izjavio je za Sprdex Slavko Rotim, hrvatski pomorac koji je sudjelovao u potrazi.

”Ali ja sam čitavo vrijeme imao neki osjećaj da nečeg ima na samom dnu tako da smo odlučili nastaviti zaron. Na dubini od 4,800 metara primijetili smo nekakav objekt. U prvi mah smo pomislili da se radi o ostacima zrakoplova, ali kad smo se približili shvatili smo da je to hrvatski kreditni rejting. Prve pretpostavke su da je ispao premijeru Milanoviću tokom leta iz Australije” kaže Rotim čiji će tim u večernjim satima rejting izvući na površinu i vratiti ga natrag u smeće.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments