Pritiskom na dugme ”x” ugasio pop-up reklamu

”Ne znam ni sam što mi je bilo, kad mi iskoči reklama obično niti ne pritiskam ”x” nego jednostavno ugasim kompjuter i odem na trafiku po novine da pročitam vijesti” izjavio je Miro, junak ove nesvakidašnje priče.

U naletu oduševljenja Miro je čak pokušao pritisnuti ''x'' na jednoj od stranica za live streaming sportskih događaja i sad mu kompjuter već 12 sati izlistava nove stranice koje je klikom za zatvaranje otvorio.
U naletu oduševljenja Miro je čak pokušao pritisnuti ”x” na jednoj od stranica za live streaming sportskih događaja i sad mu kompjuter već 12 sati izlistava nove stranice koje je klikom za zatvaranje otvorio.

ČAZMA – Miro Maras, na svoju veliku žalost, rođen je i odrastao u Čazmi. Kao i svi njegovi sugrađani, ovaj sedamnaestogodišnjak se s dolaskom vrućina zabio u kuću i počeo odbrojavati dane do jeseni kada će, koliko je to moguće, život u Čazmi ponovno postati podnošljiv.

No, nije Miro ni slutio da će ga život u ovom zabitom kraju barem na jedan dan učiniti globalnom internetskom zvijezdom. Naime, sve svjetske informativne agencije danas bruje o čovjeku koji je pritiskom na dugme ”x” isprve ugasio pop-up reklamu.

Kad smo ga posjetili u njegovu domu, Miro je, logično, još uvijek bio u potpunom šoku, ali srećom tu su bili njegovi roditelji i braća koji su svjedočili nesvakidašnjem događaju.

”Ja sam bio tu kad se to dogodilo. Miro je odlučio pogledati što ima novog u zemlji, no već na prvom portalu kojeg je otvorio preko čitave stranice učitala mu se pop-up reklama. U takvim situacijama obično odmah ugasimo kompjuter i odemo na trafiku po novine. No, ovaj put smo se Franko, Josip, Ivan, Matej, Miro i ja okupili oko ekrana te svaki sa svojim povećalom stali tražiti gdje je skriven maleni ”x” na koji se reklama gasi” počinje svoju priču brat Jurica.

Nakon što su za samo 45 minuta uspješno locirali ”x” braća su serijom ”kamen, škare, papir” igara odredili tko će bildati kažiprst klikajući na ”x” dvjestotinjak puta dok se reklama ugasi. Izbor je pao na Mira o čijem će se jednom kliku miša raspredati priče generacijama.

”Nemam vas što lagati, imam svjedoke. Pritisnuo sam ”x” i reklama se ugasila. Samo tako! Osjećaj je neopisiv. Obično dok gasim reklamu vijest koju sam poželio pročitati postane toliko stara da je objave na televiziji ili, još gore, na web portalu Slobodne Dalmacije. Ovo je uistinu fantastično!” ekskluzivno za Sprdex izjavio je Miro, čovjek koji je pobijedio internet.

Razveseli nas klikom:

0 comments