Četiri prijateljice na popodnevnoj kavi prikupile više informacija o ljudima nego CIA-a u 5 godina špijuniranja

Ovim činom postale su hrvatske i svjetske rekorderke u kategoriji ”grupni trač”, dok individualni rekord još uvijek drži baka Marica iz Splita koja je stavljajući odjeću na sušilo u samo 6 sati prikupila informacije o 87% građana Splita i 100% stanara svoje ulice.

U teoriju o ljudima-kukcogmazovima koji hodaju među nama još uvijek odbijamo vjerovati, koliko god dokazi ponekad sugerirali suprotno
U teoriju o ljudima-kukcogmazovima koji hodaju među nama još uvijek odbijamo vjerovati, koliko god dokazi ponekad sugerirali suprotno

ZAGREB – Prije nekoliko dana svijet je potresao nezapamćen skandal kada je bivši zaposlenik CIA-e svijetu otkrio da američke obavještajne agencije prikupljaju i bilježe telefonsku i internetsku komunikaciju u gotovo svim zemljama. Ovaj prvoklasni skandal izazvao je zgražanje većeg dijela svjetske javnosti, a dežurni teoretičari zavjere napokon su dočekali svojih 5 minuta u kojima ih svijet shvaća ozbiljno. Doslovno 5 minuta, budući da im upravo toliko u prosjeku treba da s teme globalne špijunske mreže krenu pričati o chemtrailsima i ljudima-kukcogmazovima.

No, u šokiranu svjetsku javnost definitivno ne spadaju Marija, Josipa, Dragana i Mirjana – četiri najbolje prijateljice iz Zagreba koje CIA-ine metode prisluškivanja smatraju zastarjelima.

”Wow! Špijunirali su ljude prek’ Facebooka! Oni to zovu posao, ja to zovem ugodno provedena večer. Pa to je sve kaj radim posljednjih 6 godina!” kaže nam 28-godišnja Marija koja je, prema vlastitim riječima, pregledala više od 120 tisuća Facebook profila. ”Uglavnom hrvatskih, ali odem i do Bosne nekad. Imam jednog bivšeg dečka tamo pa gledam profilne fufica s kojima se sada druži i onda formiram čvrsto mišljenje o njima” dodaje Marija dok nam se za stolom jednog zagrebačkog kafića pridružuje i ostatak ekipe.

Naime, povod našem razgovoru bio je neobičan rekord kojeg je ovaj četverac ostvario prije nekoliko dana kada su na terasi ovog istog kafića uspjele izogovarati i prikupiti informacije o čak 3 milijuna Hrvata.

”Neću reći da nismo imale sreće. Neke stvari su se definitivno poklopile. Kraj nas je sjedila Nives Celzijus koja je ničim izazvana počela pričati o svojim seksualnim iskustvima. Tako smo došli do informacija o 85% muške populacije u zemlji. Nedugo nakon toga stigao je i Neven Ciganović s kojim smo pokrili ostalih 15-ak posto. Jedna od nas radi u jednoj trgovini obućom u kojoj su bijele starke jeftinije 70kn od konkurencije te je u posljednjih godinu dana  bila u kontaktu s 80% zagrebačkih srednjoškolki i studentica. Nakon toga smo se mobitelom spojile na Facebook i nismo se ni okrenule a već smo se dotakle gotovo 3 milijuna Hrvata i Hrvatica. Neopisiv osjećaj!” prepričava nam Dragana koja naglašava da ipak nisu oborile vlastiti rekord iz 2006. kada su na legendarnoj osmosatnoj kavi izogovarale tri milijuna i tri osobe što u ovom slučaju nije bilo moguće budući da se niti jedna od njih nije udaljila od stola zbog odlaska na WC.

Razveseli nas klikom:

0 comments