Djevojka bila gotova za 5 minuta

”Eto, drago mi je da sam konačno ja bila ta koja je gotova za 5 minuta, ako me razumijete” izjavila je neočekivano duhovita Marija.

Ovo je Marija i mi imamo njen broj
Ovo je Marija i mi imamo njen broj

SPLIT – Odat ću vam malu tajnu. U nekoliko desetaka godina koliko vaš novinar boravi na ovom svijetu razvio sam otprilike isto toliko predrasuda o ljudima. Jedna od njih je da osoba koja se zove Marija ne može biti duhovita, a bogami ni zanimljiva. Nemojte mi zamjeriti, jednom sam bio na koncertu Marije Husar.

No, baš kao jednog ljetnog popodneva davne 98′ kad sam se po prvi puta zapitao o smislenosti odlaska u crkvu, tako sam i danas shvatio da je sve ono u što sam čvrsto vjerovao velika vreća nelogičnih gluposti bez ikakvog uporišta u stvarnosti. Demantirala me, naime, Marija Kranić, 24-godišnja studentica modnog dizajna koja je jučer oko 22 sata zabilježila podvig bez presedana u povijesti ženskog roda.

Prema riječima njenog dečka Josipa, Marija je točno 4 minute i 52 sekunde nakon što je izgovorila legendarnu rečenicu ”gotova sam za 5 minuta” uistinu izašla iz kupaonice.

”Pošto smo preko ljeta često odvojeni, uistinu sam se veselio zajedničkom izlasku. Mariju sam nazvao nešto prije 22 sata i pitao kad će biti spremna na što je ona mahinalno odgovorila ”ma, gotova sam za 5 minuta”. Pomislio sam, super, ako krenem autocestom taman stignem iz Zagreba do Splita dok ona izađe iz WC-a, a planirao sam svratiti i do rodbine u Zadar” počinje priču Josip koji je samo nekoliko minuta kasnije doživio najveće iznenađenje u svom mladom životu.

”Ma nisam došao ni do Lučkog, a ona me zove pita gdje sam. Noge su mi se odsjekle. Pomislio sam na najgore. Da joj je izbio prišt i u pokušaju da ga istisne učinila ga je još većim i crvenijim. Ništa od izlaska, bio sam uvjeren. Možete zamisliti moj šok kad je rekla da je spremna i da je pokupim ispred zgrade” govori još uvijek vidno šokirani Josip.

Za komentar ovih neobičnih zbivanja upitali smo i Mariju koja naglašava da su se tog dana jednostavno poklopile sve okolnosti i da ovakve izvedbe ipak ne treba očekivati u budućnosti:

”Ne želim reći da je bilo jednostavno. Nokti, trepavice i pogotovo odabir odjeće bili su uistinu teški protivnici. Ovo nikako nije samo moj uspjeh, treba istaknuti i moje dvije sestre i majku bez kojih bi se spremanje za izlazak mjerilo u svjetlosnim godinama kao i obično. Svi smo dali 110% svojih mogućnosti, cijeli tim je danas bio na razini, ostavili smo srce ispred ogledala. Treba reći, pomoglo je i što je danas bio good hair dan, ali mislim da smo htijenjem isprovocirali to malo sreće. Kriterij modnog suca, mog uvaženog gay prijatelja Ivana, koji je kasnije ocijenio da na bež hlačice ne ide traper košulja najradije ne bih komentirala. Takvo nepravedno suđenje me prati čitavu ljetnu sezonu, to ovaj uspjeh čini još i većim” oduševila nas je odgovorom Marija kojoj ovim putem od srca čestitamo.

Razveseli nas klikom:

0 comments