Dječak prijavio Djeda Božićnjaka jer mu je donio poklon bez računa

Djed Božićnjak pokušao je na saonicama pobjeći iz zemlje, ali u 12 sati koliko je proveo u Hrvatskoj pet sobova je odbilo raditi i počelo kukati kako nema posla po kafićima, troje ih se uvuklo u raspravu o tome može li se zajednica između soba i losa zvati brakom, a osam ih se zaposlilo u državnim firmama.

Jedina pozitivna stvar u čitavoj priči je ta što je Djed Božićnjak uhićen na vrijeme tako da će vjerojatno biti otkazan pravoslavni odnosno srpski Božić.
Jedina pozitivna stvar u čitavoj priči je ta što je Djed Božićnjak uhićen na vrijeme tako da će vjerojatno biti otkazan pravoslavni odnosno srpski Božić.

HRVATSKA – Djeco draga, gotovo je. Što ste dobili ispod bora – dobili ste. Od sljedeće godine Djed Božićnjak  za Badnjak se više neće pentrati po krovovima već će vrijeme provoditi s ostalim debelim bogatašima u Remetincu. Barem ako se optužbe osmogodišnjeg Karla Matića pokažu istinitima.

”Na Božić sam se, kao i obično, probudio odmah u 7 sati i otrčao da vidim što je Djed Božićnjak stavio ispod jelke. Znao sam da će biti nešto dobro jer nisam ponovio grešku od prošle godine kad sam umjesto Božićnjaku pisao Djedu Mrazu koji je moj poklon onda odnio nekom Karlu iz Smedereva. I bio sam u pravu, ispod jelke se našao pravi pravcati novi i zapakirani Playstation 4. Mojoj sreći nije bilo kraja” počinje priču Karlo.

Ali, sreća nije dugo trajala. Poklon je raspakirao rekordnom brzinom, a onda je uslijedilo razočaranje.

”Otvorio sam kutiju i u njoj su se nalazili samo konzola, joystici, kamera, kabeli i tri igrice. Užas! A gdje je 36-znamenkasti JIR kod? Gdje je račun? Je li država dobila svojih 80% vrijednosti ovog poklona?” s pravom se pitao maleni Karlo koji je Djeda Božićnjaka odmah prijavio Poreznoj i tako se uključio u nagradnu igru u kojoj može osvojiti i do 20.000 kuna.

Iz Porezne uprave javili su nam da su zaprimili Karlovu prijavu te da njihovi inspektori trenutno vrše izvide. Kako saznajemo, u tijeku je zapljena više od 3 milijuna božićnih poklona, a što će napraviti s tih 6 milijuna čarapa još uvijek nije poznato.

Razveseli nas klikom:

0 comments