Željka Markić organizira kontraprosvjed: Noa, dinosauri i ostali suvremenici najavili dolazak

Nakon velikog prosvjeda podrške reformi školstva, najmarginalnija od svih marginalnih stranaka, „HRAST“, najavila je kontraprosvjed.

Iako se na prvospomenutom prosvjedu očekuje čak više od 1 % Facebook prosvjednika te, samim time, obaranje rekorda svih Facebook štrajkova u posljednjih 10-ak godina, imaju se čime pohvaliti i spasitelj životnih vrednota, Sv. Ladislav Ilčić te suorganizatorica Željka Markić.

– Moj pradjed i njegova generacija zgranuti su novom kurikularnom reformom i njenim poticanjem na razmišljanje, logičko zaključivanje i generalnu upotrebu mozga. Ništa dobro iz toga izaći ne može. Evo naprimjer, da smo kolegica Željka Markić i ja koristili mozak, ne bi postojala ni udruga “U ime obitelji” ni HRAST ni GROZD i sl.” – hvalio se Ilčić najavivši podršku svih četvero članova stranke te brojnih drugih svjetonazorskih suvremenika.

– Dolazak su najavili Fred i Vilma Kremenko kao i većina dinosaura iz mezozoika, te njihovi stariji kolege iz HAZU-a. Posebno nas raduje podrška Noe i životinja s arke,    – ponosno nam priča nemasturbator Ilčić.

Razveseli nas klikom:

0 comments