Mladić (24) ulazi u treći mjesec pretvaranja da zna nešto o slučaju Perković

Dvadesetčetverogodišnjak iz Zagreba ovime je srušio 6 godina star rekord SDP-ovog političara koji se zbog ponovljenog drugog kruga lokalnih izbora čak 2 mjeseca i 14 dana morao pretvarati da ga zanima što misle birači.

Ivica je bio posebno šokiran činjenicom da su Josip Boljkovac i Josip Perković dvije različite osobe
Ivica je bio posebno šokiran činjenicom da su Josip Boljkovac i Josip Perković dvije različite osobe

ZAGREB – Kad su suci Vrhovnog suda u utorak 21.1.2014. godine prekršili više od 20 godina utabane prakse i potvrdili odluku Županijskog suda koja ide na štetu moćnog političara ili poduzetnika, najviše je laknulo Ivici Lončiću iz Zagreba. Ivica se, naime, već više od tri mjeseca pretvara da ga zanima slučaj Perković.

”Sve je počelo još tamo krajem studenog prošle godine kad su se mediji odjednom raspisali o Lex Perkoviću. Mislio sam, ma dobro, ovo djeluje kao jako ozbiljna afera, vjerojatno je netko greškom objavio u mainstream medijima. Do večeras ćemo imati slike Maje Šuput u bikiniju i Perković će i dalje ostati samo selo pokraj Šibenika” prepričava Ivica.

Kako su mjeseci prolazili iz nekog razloga broj vijesti o Perkoviću samo se povećavao.

”Katastrofa. S vremenom je sve veći broj mojih prijatelja počeo pričati o Perkoviću i bilo mi je sve teže ostati informiran ovlaš čitajući naslove kao što to inače radim. Posljednjih tjedana postalo je neizdrživo, samo sam čekao kad će na Index Blacku osvanuti vijest ”Seksi Lex Perković odbacio nepotrebne krpice sa sebe” kaže Ivica koji je prije nekoliko dana ostao šokiran činjenicom da se Perković ne zove Lex.

Razveseli nas klikom:

0 comments