UŽAS U ZADRU: Mladi ustaša umjesto Dnevno.hr greškom posjetio Dnevno.rs i postao četnik

Obitelj nesretnog mladića već je ranije imala problema s dokazivanjem hrvatstva. Svi još pamte slučaj iz 1996. godine kada su jelku raskitili dan poslije Sveta Tri Kralja, ali taj slučaj teško se može usporediti s današnjim.

Nesretni ustaša jednim krivim klikom skoro je u vjetar bacio 6 godina teretane potrebnih da mu na leđa stane čitava Hrvatska
Nesretni ustaša jednim krivim klikom skoro je u vjetar bacio 6 godina teretane potrebnih da mu na leđa stane čitava Hrvatska

J.B. (podaci poznati redakciji) iz Zadra, sasvim tipičan dvadesetogodišnji hrvatski ekstremist, nije ni sumnjao da će preko noći postati glavni negativac iz očevih priča koje je slušao još dok je kao dječak ranih devedesetih živio i mrzio u Munchenu. Kako ćete pročitati, jedan krivi pokret miša i prosrpski orijentiran Google biti će dovoljni da u jednom trenu od odlučnog ustaše naprave notornog četnika.

 „Otišao sam, kao i svaki dan, na svoj omiljeni portal, dnevno.hr. Bar sam mislio da sam otišao. Išao sam vidjeti koja je marginalizirana društvena ili etnička skupina danas kriva što mi auto nema goriva, ja posla, a djevojke interesa da mi odgovore na poruke“, iskren je J.B. koji olako prelazi preko činjenice da je netom prije izbrisao history na kompjuteru.

Poznato je da muškarci history na kompjuteru brišu samo ako su gledali gay porniće ili, još gore, tražili gole slike Mirjane Hrge, ali prosto nam je bilo neugodno pitati.

„Upisivao sam riječi u Google kad mi je on sam ponudio link do kraja. Kliknuo sam ni ne sluteći da sam kliknuo na dnevno.rs. Sve mi je djelovalo normalno, kliknuo sam na jedan članak gdje piše o Židovima i počeo čitati, a zatim sam pročitao jedan revolucionaran članak gdje je pisalo da svijet nije star pet tisuća godina, kako se do sada mislilo, već samo tri. Moram priznati da su mi neke riječi bile čudne, nisam ih znao iz svakodnevnog života nego samo s koncerata Seke Aleksić i ostalih pjesama koje rado slušam, ali nisam tome u tom trenutku pridavao pažnju“, govori nam nesretni bivši ustaša koji je nekoliko sati proveo na srpskoj verziji nacionalističkog portala Dnevno sasvim nesvjestan da se polako, ali sigurno pretvara u četnika.

Što je najgore, da je postao četnik nisu odmah primijetili ni mladićevi prijatelji.

„Pa čujte, djelovao mi je normalno, išli smo na narodnu muziku i pričali kako pederi žele uništiti instituciju braka. Sad kad se sjetim, bilo mi je malo čudno što J.B. previše priča o ciganima, ali mislio sam da je dobro da malo promijenimo temu. Ionako uvijek pričamo samo o Srbima, pederima, masonima, Židovima i Matiji Babiću. Čak je govorio fraze kao što su „naše more“, „naš Zadar“ i slično, baš kao što uvijek govorimo“, priča potreseni bivši prijatelj.

Da s njenim sinom nije nešto u redu primijetila je tek sutra popodne majka kada je predsjedniku Josipoviću umjesto ”majku četničku” opsovao ”majku ustašku”.

Ona je alarmirala mladićeva oca koji se za pomoć obratio lokalnom svećeniku. Pošto lokalni svećenik nije obučen da vrši četnocizam, posebno tešku podvrstu egzorcizma, hitno je prevezen u Šibenik gdje je više sati slušao propovijedi biskupa Ivasa. Tamo je, kažu nam, stigao u posljednji trenutak. Mladić se, potvrđuje nam, dobro oporavlja. Još nekoliko sati i postao bi pravim pravcatim četnikom. Oporavak će, svjestan je, biti dugačak. Zaboravio je sve ustaške pjesme, godine i godine slušanja propovijedi seoskih svećenika nestale su samo jednim klikom miša. Ipak, zadovoljan je što je na vrijeme spašen, a ubuduće će, osim Srba, pedera, masona, Židova i Matije Babića, mrziti i – google.

Razveseli nas klikom:

0 comments