DOZNAJEMO Uhićeni Željko Dolački otprije je poznat policiji

Policija je razriješila slučaj provale u sjedište krim policije, uhićen je bivši načelnik Ureda za suzbijanje organiziranog kriminaliteta Željko Dolački. Ministar Orepić je pohvalio rad policije.

“Akcija je provedena krajnje precizno” navodi ministar. “Ovo je dokaz da policija profesionalno obavlja svoj posao hapšenja policije koja neprofesionalno obavlja svoj posao.”

Saznajemo da je sumnja prvi put pala na Dolečkog kad je uočeno da je u utorak u gotovini platio struju. Postojale su i opravdane sumnje da u kući imao dovoljno zlatnih poluga za platiti nekoliko posjeta hitnoj pomoći.

“Sumnja na Dolačkog pala je slučajno. Naime, jedan od naših ljudi na terenu otkrio je da mu je dijete u dva navrata u kinu uz Coca Colu kupilo i kokice. Logično, odmah smo posumnjali da se iza svega krije nelegalno stečen novac”, otkrio je Orepić.

“Nemam dovoljno riječi hvale za naše dečke, potrebno nam je još ovakvih policajaca.” Pitali smo ga da li misli na Dolečkog ili na one koji ga uhitili.
“Da” odgovorio je.

Doalčki je u poslijepodnevnim satima nakratko izašao pred suca. “Ja nemam što reći nego biti ponosan na moje dojučerašnje kolege i podređene. Činjenica da sam uhićen je dokaz da sam dobro obavljao svoj posao kao načelnik. Nažalost”, rekao je Dolački koji je, konstatirao je sudac na kraju, od ranije poznat policiji pa nije jasno kako se ovako nešto nije spriječilo.

Razveseli nas klikom:

0 comments