TRAGEDIJA KOD DRNIŠA: Muž i žena zaboravili raskititi jelku na Sveta tri kralja pa postali Srbi

Strašna i neočekivana tragedija zadesila je malo selo Žabolovlje kod Drniša.

„Detalji nesretnog slučaja još uvijek se utvrđuju, sve će biti jasno nakon očevida, ali za sada možemo samo potvrditi da je troje mještana S.M (54), I.M. (45) i L.M (22) postalo Srbima nakon što su jelku zaboravili raskititi na blagdan Sveta tri kralja i tako dočekali pravoslavni Badnjak i Božić“, ne otkriva puno glasnogovornik drniške policije Denis Begonja.

Ipak, u razgovoru sa mještanima saznajemo da se radi o dosad uzornoj katoličkoj i HDZ-ovskoj obitelji Mišić, a o detaljima nesretnog slučaja može se samo nagađati.

Policiji je sve prijavila susjeda koja je želila ostati anonimna jer, kaže, ne želi imati posla sa Srbima. „Išla sam baciti svoju jelku i poviriti što radi susjeda pošto je nisam vidila na jutarnjoj, podnevnoj ni popodnevnoj misi. Kada sam se približila kući čula sam kako pričaju nešto o tome kako svatko ima pravo na svoj izbor i kako je u redu što neki na prošlim izborima nisu glasovali za HDZ. Nisam tome pridavala veliku važnost, Siniša, znate, popije pa priča gluposti, a i poznat je kao šaljivac. Ipak, kada sam ušla u kuću i vidila jelku ostala sam šokirana. Na televiziji je upravo bio Milanović, a nitko od ukućana nije mu psovao partizanske pretke. Onda sam pobjegla glavom bez obzira“, priča vidno šokirana susjeda koja kaže da selo takvu sramotu ne pamti još od kad se sredinom osamdesetih jedan gastarbajter iz Njemačke vratio siromašniji nego je otišao.

Ipak, kada je susjeda malo došla k sebi, pribrala se i obavijestila svećenika, a potom i policiju. Nažalost, dok je svećenik proveo hitni četnocizam već je bilo kasno. Oboje supružnika, kao i njihov sin, već su govorili kako će na novim izborima glasati za Josipovića. Nisu pomogle ni dvije Tuđmanove zlatne biste donešene iz obližnje osnovne škole. Za nesretnike je, pričaju mještani, već bilo kasno.

Svidio ti se članak? Nagradi nas lajkom na našoj Facebook stranici.

Razveseli nas klikom:

0 comments