NEZAPAMĆEN SKANDAL: Premijer Milanović slučajno odgovorio na postavljeno pitanje!

”Premijer Milanović ovim potezom još jednom je pokazao kakav je politički amater. Danas odgovara na pitanje, a što će biti sutra? Odgovarati ćemo za krađe? Izrečene laži? Pa je li on premijer ili svjedok pokajnik?” oštar je bio šef oporbe Tomislav Karamarko.

HRVATSKA – Neviđeni incident dogodio se danas na press konferenciji za novinare održanoj, sukladno stanju u državi, u jarku pored Donjeg Potpičkovca.

Nakon gafa s odgovorenim pitanjem premijer Milanović pohitao je na obuku kod najvećih svjetskih stručnjaka za demagogiju i izbjegavanje odgovora
Nakon gafa s odgovorenim pitanjem premijer Milanović pohitao je na obuku kod najvećih svjetskih stručnjaka za demagogiju i izbjegavanje odgovora

Naime kako svjedoči novinar satiričnog portala Jutarnji.hr premijer Zoran Milanović slučajno je odgovorio na pitanje postavljeno od strane našeg kolege. Press konferencija je, kako saznajemo od izvora, tekla normalnim putem te se na sva pitanja odgovaralo klasičnim odgovorima poput „Neka institucije odrade svoj posao“ i „Ma dajte molim Vas“ te pokojim „Nismo mi, HDZ je“.

I kada se taman činilo kako se konferenciji bliži kraj i kako će svi novinari uspjeti uhvatiti zadnji vlak iz gore navedenog Donjeg Potpičkovca i taman za 2 do 3 dana stići doma, a premijer se odvesti u pretposljednjoj verziji Boeinga 747 (da,dobro ste pročitali, pretposljednjoj jer je budžet srezao Linić), dogodilo se nešto neočekivano.

Naime, na pitanje koliko je sati, premijer Milanović je beskrupulozno odgovorio istinito bacivši pogled na svoj zlatni Rolex i time šokirao sve prisutne. Čak je i hitna pomoć intervenirala budući je dvoje ljudi palo u komu od prevelikog šoka, nakon što su pogledali na svoje satove i shvatili da govori istinu. Ipak nakon pravovremene reakcije (samo 45 minuta) oba novinara su spašena i dobro se oporavljaju u KBC-u Sušak (Rijeka), osim jednog koji se ne oporavlja jer je u bolnici na njega pao komad plafona te je nažalost podlegao ozljedama.

Ova vijest duboko je podrmala temelje države i tek nam predstoji vidjeti kakve će posljedice izazvati. Neki se pitaju što je sljedeće, strahujući da bi ova praksa mogla postati uobičajna kod hrvatskih političara pa bi onda bili zatrpani informacijama o tome što se stvarno događa u Hrvatskoj, a to ipak ne želimo jer smo spremni ”za dom” al’ nikako ne i za informacije.

AUTOR: Stipe

Razveseli nas klikom:

0 comments