KAKVA NEPROFESIONALNOST History channel umjesto dokumentarca o vanzemaljcima pustio povijesni dokumentarac

Mnogi smatraju da ovaj incident nije slučajan jer su u zadnje vrijeme sve glasniji takozvani povjesničari, teoretičari zavjere koji tvrde da su sve što znamo u povijesti radili zapravo ljudi, bez ikakvog uplitanja vanzemaljaca.

Poznati televizijski kanal, History channel, našao se u središtu neugodnog skandala kada je u popodnevnim satima pustio dokumentarac koji nema nikakve veze s vanzemaljcima. Gledatelji diljem svijeta već satima divljaju po forumima, a razočarani su i brojni hrvatski fanovi.

Najbolji argument da linije u Nazci nisu crčkarije primitivnog plemena, već izvanzemaljska tehnologija je činjenica da ne postoji ništa logičnije nego biti toliko napredan i otputovati na drugi planet pa onda crtati pauke po pustinji.
Najbolji argument da linije u Nazci nisu crčkarije primitivnog plemena već izvanzemaljska tehnologija je činjenica da ne postoji ništa logičnije nego biti toliko napredan i otputovati na drugi planet pa onda crtati pauke po pustinji.

– Upalio sam History channel kao svaki dan i vidim egipatske piramide, znate, to su one građevine koje su služike kao antene za vanzemaljsku energiju. Pogledao sam pedesetak različitih dokumentaraca o piramidama prije današnje, ali odmah mi je bilo nešto čudno u ovom – počinje svoju priču Josip iz Koprivnice koji priznaje da mu je dokumentarac zvučao potpuno besmisleno, ali je mislio kako rade samo uvod u priču o svemircima.

– Da vam iskreno priznam, ništa mi to nije imalo smisla. Kada nakon pola sata nisu spomenuli izvanzemaljce, bio sam šokiran, ali ni blizu kao kada su za piramide rekli da su bile grobnice faraona. Da grobnice faraona, ma zamislite vi tih gluposti – kroz smijeh prepričava Josip koji se ne može načuditi da netko vjeruje u takve besmislice.

– Ma dobro bi bilo da su oni tu stali, ali onda su ustvrdili da su ih gradili ljudi – nastavlja Josip koji ne može zamisliti da bi one kamene blokove itko mogao maknuti osim vanzemaljskog broda – Pitam ja njih: ako su piramide bile grobnice faraona gdje su onda antene i transformatori preko kojih vanzemaljci kontroliraju Zemlju? – pobjedonosno će naš sugovornik.

Na History Channelu u večernjim satima priznali su pogrešku, te se nadaju da će im gledatelji oprostiti. – Dogodi se svakom, ali ajde, nema veze ovaj put. Samo da im se više ne ponovi. Što je sljedeće, netko će izaći sa suludom teorijom da je Stonhenge samo nakupina stijena iz mlađeg kamenog doba koja je jednostavno služila u ritualne i vjerske svrhe, hahaha – kroz smijeh Josip banalizira skup kamenja u Engleskoj koji je služio kao navođenje za vanzemaljske brodove koji, eto, mogu putovati između planeta ali nemaju GPS.

Razveseli nas klikom:

0 comments