ŠOKANTNO: Procurile snimke odjevene Miley Cyrus

Iako glasine da Miley Cyrus ponekad nosi odjeću kruže već godinama, nikada do sada to nitko nije uspio potvrditi konkretnim dokazom.

Jedan američki portal jutros je objavio nekoliko slika za koje tvrdi da se na njima nalazi potpuno odjevena Miley Cyrus. Vijest je to koja je protresla američko društvo, a zajedno sa snimkom pojavili su se i prvi komentari kako je riječ o namještaljci.

Amerika ne pamti ovakav skandal još otkad se pojavila snimka na kojoj Kim Kardashian čita knjigu, o čemu ste već mogli čitati na Sprdexu (http://sprdex.com/2013-07/skandal-koji-prijeti-krajem-karijere-procurile-snimke-na-kojima-kim-kardashian-cita-dostojevskog/)
Amerika ne pamti ovakav skandal još otkad se pojavila snimka na kojoj Kim Kardashian čita knjigu, o čemu ste već mogli čitati na Sprdexu 

Portal je, kako sami tvrde, za sada objavio tek slike, a idući tjedan bi trebali pustiti i cjelokupni video. Tvrde da kompromitirajuća snimka traje cijele tri minute, te da, osim što je potpuno odjevena, Miley Cyrus tijekom cijele snimke niti jednom pohotno ne uhvati spolovilo, što je cijeloj ovoj misteriji dodatno dodalo ulje na vatru.

Ipak, forumaši i ostali internet korisnici kojima je život toliko jadan da komentiraju članke o Miley Cyrus, ne mogu vjerovati u ovo.

– Slike su dosta mutne, svako toliko pojave se navodne snimke odjevene Miley, ali uvijek je rezolucija loša ili je slikano po mraku – komentira jedan od urednika magazina Story koji ipak priznaje da nije stručnjak za ovu temu pošto je stručnjak  za život i nebitnost Tonija Cetninskog.

Ipak, i drugi tračolozi smatraju kako su slike vrlo dvojbene, pogotovo zbog činjenice što tisuće zaljubljenika u paranormalno već godinama slijedi u stopu Miley Cyrus u nadi da će je aparatom uhvatiti odjevenu.

Naravno, u samo par sati Internet je bio pun maštovitih ideja zašto bi Miley Cyrus nosila odjeću. Tako je, prema jednima, ovo samo dobar marketinški trik, drugi smatraju da odjeću koristi kao seksualno pomagalo dok oni najmaštovitiji tvrde da bi ubuduće karijeru mogla početi graditi kao pjevačica, a ne striptizeta s mikrofonom.

Razveseli nas klikom:

0 comments