Romi mole navijače da ih više ne uspoređuju s čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza

“Istina, neki od nas su lopovi i varalice, ali nisu svi pa da nas se uspoređuje s čelnicima nogometnog saveza”, ogorčeni su čelnici romske nacionalne manjine.

Današnje posljednje kolo HNL-a donijelo je neke sasvim nove inovacije koje ćemo, tvrde u HNS-u, iduće godine gledati na svim utakmicama.

Današnja utakmica HNL-a između Hajduka i Dinama postala je jedina stvar u svemiru s više prekida od Jennifer Aniston.
Današnja utakmica HNL-a između Hajduka i Dinama postala je jedina stvar u svemiru s više prekida od Jennifer Aniston.

– Posljednjih godina dosta se priča o nekvalitetnom suđenju pa smo se odlučili pozabaviti upravo tim segmentom naše lige. Naime, od sljedeće sezone uvest ćemo ovo pravilo koje smo danas testirali, a to je da prekidamo utakmicu kad Dinamo postigne zgoditak. Time ćemo, uvjereni smo, broj sudačkih previda smanjiti na minimum, a Dinamo će biti prvak – zadovoljan je današnjom utakmicom Davor Šuker. Naime, sudac je utakmicu prekinuo četrdeset puta u sat vremena, a nakon što je Dinamo postigao pogodak utakmica je skroz prekinuta i moglo je početi slavlja dečkiju iz Maksimira.

Sa druge strane, na maksimirskim tribinama bila su dva producenta HBO-ove serije Game of thrones koji su se tu našli sasvim slučajno iako ostaje nepoznato što su točno skrivili da završe na utakmici Dinama. Ipak, poslije utakmice im je bilo drago što je tako ispalo.

– Ja sam producirao scenu krvavog vjenčanja gdje ubiju Roba Starka i do danas sam mislio da je to nešto najtragičnije, najdepresivnije i najružnije što je ikada kamerom snimljeno. A onda sam vidio Dinamovu proslavu naslova prvaka – oduševljen je Bill Todorick, izvršni producent Game of thronesa.

Ipak, utakmicom nije zadovoljna romska manjina. Njima, naime, smeta što su ih navijači u nekoliko navrata povezivali s vodstvom HNS-a, Mamićem, a posebno Šukerom.

– Čujte, mi živimo tako kako živimo i svjesni smo da nam se ljudi rugaju. Ipak, ne znam što smo nekome skrivili da nas se uspoređuje s vodstvom HNS-a. Ta, navijači, shvatite, imamo i mi neko dostojanstvo – ogorčen je Kasum Rahmadi, predstavnik romske manjine koji se nada da će iduće sezone navijači prestati vrijeđati „cigane“ uspoređujući ih s HNS-om.

Razveseli nas klikom:

0 comments