Posjetitelji Ultre užasnuti nakon što su u WC-u pronašli glazbu koju su slušali

Neki su išli toliko daleko da su govorili kako su prizori s Ultre najgore što se moglo vidjeti na Poljudu još od driblinga Petra Krpana.

SPLIT – Više od 80.000 mahom mladih ljudi protutnjalo je Splitom tokom trodnevnog festivala elektronske glazbe Ultra Europe. Stariji Splićani brisali su gorke suze zbog onoga u što im se grad za vrijeme Ultre pretvorio novčanicama od 500 eura za koliko su ultrašima naplaćivali noćenje, dok su oni mlađi kovali planove kako da im ukradu tih 500 eura da plate jednu stock-colu na festivalu.

I dok su s prve dvije večeri festivala mediji izvještavali o fantastičnoj atmosferi praktički bez ijednog ozbiljnijeg incidenta, nakon trećeg dana festivala čuli su se i prvi glasovi nezadovoljnika. Većina prigovora odnosila se na loša infrastrukturu, gužve na ulazima i nepostojanje sanitarnih čvorova, no sve je to ništa prema najozbiljnijim optužbama koje su u ponedjeljak popodne potresle vodstvo festivala.

Naime, prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, manja grupa mladih Britanaca u nekoliko poljudskih toaleta pronašla je glazbu koju su na Ultri slušali.

– Bilo je otprilike 2 sata ujutro. Zbog kombinacije droga, alkohola i ljekova imao sam želučanih problema pa sam se otišao olakšati. Nakon što sam obavio nuždu pogrešno sam skrenuo i slučajno završio u WC-u – počinje svoju priču Jonathan Becker, 24-godišnji Britanac koji kaže da su poljudske sanitarije izgledale toliko loše da je mislio da opet gleda englesku reprezentaciju.

– Kad sam se već našao u WC-u odlučio sam učiniti ono zbog čega se tamo ide – uzeti novu dozu. Kombinacija lijekova na kojima sam bio lagano je počela popuštati, a onda su kroz dvometarsku rupu u zidu WC-a do mene počeli dopirati nekakvi zvukovi. Bilo je stravično, zvučalo je kao glazba, samo apsolutno odbojna. Pomislio sam da sam na koncertu 2Cellos, a onda sam izgubio svijest – iz bolničke postelje priča Jonathan koji za ovaj propust krivi organizatore i najavljuje tužbu.

Razveseli nas klikom:

0 comments