Djevojka koja je HDZ-ovcima na skupu vikala “Lopovi” prijavila nestanak novčanika i mobitela

Sinoćnji incident na predizbornom skupu Kolinde Grabar Kitarović nije ostao bez posljedica. Naime, nesretna djevjoka koja je skup prekinula vičući HDZ-ovcima „Lopovi, lopovi“ danas je prijavila nestanak novčanika u kojem je bilo dvadeset kuna i četrdeset računa, te mobilnog telefona marke Samsung.

„Provest ćemo detaljnu istragu, za sada imamo tisuću osumnjičenih“, govori nam glasnogovornik zagrebačke policije Mario Palić.

Osim što je poremetila euforičnu atmosferu i ostala bez novčanika i mobitela, nesretna djevojka osujetila planove HDZ-ovaca za ulazak u Guinnesovu knjigu rekorda, o čemu se već danima šuška. Iako su brojni novinari mislili da će u knjigu rekorda ući po broju kaznenih prijava svojih članova, to su demantirali iz vrha stranke priznavši da za njihove kaznene prijave nije dovoljna knjiga nego višesveščana enciklopedija.

„Tomislav Karamarko želio je oboriti svoj rekord iz 2011. godine kada je na Saboru HDZ-a u Ciboni Tuđmanovo ime rekao 850 puta u minuti. Sada smo tu brojku željeli podići na tisuću, ali naše planove je kod petstotog spominjana u dvadesetoj sekundi poremetila nepristojna djevojka“, žali nam se izvor blizak voditeljima kampanje HDZ-ove kandidatkinje.

Za mišljenje smo željeli pitati i samu Kolindu, ali ona izjave, kažu, ne daje jer joj je, otkad je zašutila prije tjedan dana, popularnost počela rasti što je, slažu se analitičari, jedinstveni slučaj u svijetu.

Razveseli nas klikom:

0 comments