NAKON UMJETNOG SRCA UGRAĐEN I PRVI UMJETNI MOZAK: HDZ-ovcu umjesto mozga stavili HARD DISC zapremnine 100 kilobajta iz 1989. godine

Nakon što su prije nekoliko dana hrvatski liječnici ugradili prvo umjetno srce, danas je u zagrebačkoj bolnici Rebro došlo do prve ugradnje umjetnog mozga.

Kako saznajemo, vlasnik prvog umjetnog mozga je jedan od čelnika drniškog HDZ-a, Miro Markušić, kojemu je pred mjesec dana pravi mozak otkazao nakon što mu je iz police ispala prava pravcata povijesna knjiga i u padu se otvorila, nakon čega je nesretnik slučajno unio desetak informacija od puta što bi i vjerojatno i za mozak lokalnog župnika bilo previše.

“Uvijek sam mu govorila ono što svećenik stalno govori, a to je da su knjige zlo. On ih je skupljao da se može gostima hvaliti svojom kolekcijom jer je znao da je i pokojni Tuđman skupljao knjige, ali nedaj bože da je ijednu ikada otvorio. Ali eto, sama se otvorila u padu i on je slučajno pročitao nekoliko rečenica”, tragediju prepričava supruga Ljubica sretna što su liječnici uspili spasiti život njenom mužu.

“Prosječni Hrvat se rodi sa svim znanjem o povijesti i sportu, pa čitanje ne samo da je nepotrebno nego, pokazao je ovaj slučaj, može biti i opasno”, tumači nam jedan od liječnika koji su komplicirani zahvat izveli, dr. Mario Grabonjić

Miru je, umjesto dotrajalog mozga, ugrađen procesor računala PC 386 iz 1989. godine i pripadajući hard disk veličine 100 kilobajta, što je, smatraju liječnici, i više nego dovoljno prostora za sve informacije i znanja kojima ovaj čovjek barata.

“Na dva kilobajta stavili smo mu svo znanje o povijesti, sportu, religijskim temama, filozofiji, društvu, kulturi i toleranciji, što je znatno više nego je prije imao. Ostalih 98 kilobajta je znanje o balotama, nogometu i bikijadama”, ponosan je doktor Grabonjić koji je za svaki slučaj ostavio mogućnost nadogradnje još 100 kilobajta u slučaju da se pacijent probije na općinskoj hijerarhiji pa bude trebao i znanja o falsificiranju javnih natječaja.

Razveseli nas klikom:

0 comments