Zahvaljujući emisiji u kojoj se prerušava u druge, Minea nakon 20 godina pokušavanja napokon postala poznata

Renata Končić, u javnosti nepoznatija kao Minea, napokon je, nakon dvadeset godina uzaludnih pokušaja, postala poznata. Postalo je to jasno nakon što su vijesti vezane za nju objavili i portali koji nisu u vlasništvu njenih prijatelja.

Među članovima žirija nalazi se i Sandra Bagarić jer je voditelj Rene Bitorajac izričito zahtjevao da u emisiji mora sudjelovati netko iritantniji od njega
Među članovima žirija nalazi se i Sandra Bagarić jer je voditelj Rene Bitorajac izričito zahtjevao da u emisiji mora sudjelovati netko iritantniji od njega

„U Hrvatskoj je nepisano pravilo da si poznat onda kada te objave više od tri portala istovremeno, budeš uslikan na špici ili kad tvoje slike u Storyju objave bez da si im ih sam donio“, objašnjava trasholog Denis Dena Glavinić dodavši kako je pomalo paradoksalno da je Minea postala popularna tek kad se obukla u Jolu koji je, sam po sebi, jedva poznat.

Minea, podsjetimo, sudjeluje u novom reality showu Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ koji je posljednjih tjedana oduševio i nasmijao gledatelje diljem Hrvatske, a koji se temelji na nevjerojatno inovativnom konceptu gdje se osoba preruši u neku drugu osobu i pjeva.

Show je zaradio brojne pozitivne ocjene, a o njegovoj popularnosti dovoljno govori podatak da se već javilo nekoliko osoba koje tvrde da im je emisija urnebesna iako imaju manje od šezdeset godina.

Prava za show Nova TV je otkupila izravno od starijeg kamenog doba kada je posljednji put zabilježeno da je odijevanje u suprotni spol i plesanje bilo zabavno. HRT je prihvatio bačenu rukavicu i već od nedjelje, saznajemo, počinje s emitiranjem showa „Tvoje ime zvuči poznato“ gdje će pred kamerama pokušati pogoditi preko koje im se veze pojedini kolega zaposlio, a pobjednik showa trebao bi postati direktor državne televizije na 12 sati, što je duplo duže od prosjeka direktora na čelu HRT-a.

Što će učiniti sa novopronađenom slavom, Minea ni sama ne zna. Samo se nada da će sada Story objaviti o njoj nešto i bez da sama donese slike jer joj je, kaže, dosadilo sretati Tonija Cetinskog koji kampira ispred redakcije.

Razveseli nas klikom:

0 comments