SKANDAL U BUJANČEVOJ EMISIJI: Gost u Bujici na trenutke pokazivao znakove zdravog razuma!

Skandal na TV Bujici, kakav se ne pamti još otkad je jedan gost priznao da u mladosti nije bio nacist, sinoć je prekinula poznatu emisiju još poznatijeg voditelja Velimira Bujanca koji se, baš poput Severine, nije proslavio onim što radi.

Naime, Bujanec je sinoć ugostio Miroslava Domagoja Višeslava Tomislava Trpimira Zvonimira Vukčića-Hrvatinića Mlađeg, predsjednika novoosnovane Najhrvatske Najčišće stranke prava „Za dom“ 1941. kako bi s njim porazgovarao o aktualnoj politici.

Emisija je krenula normalnim smjerom – prvo je desetak minuta posvećeno uvijek aktualnom Golom otoku, slijedio je Bleiburg, a onda su se gost i voditelj složili oko toga da je Jasenovac bio najobičniji lunapark. Ipak, u jednom trenutku emisija je krenula, na užas mnogobrojnih gledatelja, jednim drugim smjerom. Gost se počeo ponašati jako čudno, na jednu Bujančevu teoriju o tome svesrpskoj zavjeri hrvatske Vlade protiv hrvatskog naroda gost je ispalio kako za to „baš i nema čvrstih dokaza“. Na to se Bujanec vidno lecnuo no emisija je nastavljena.

Međutim, nakon nekoliko minuta Bujanec je opet rekao da je riječ o nenarodnoj vlasti u Hrvatskoj na što je gost, na čuđenje voditelja i mnogobrojnog gledateljstva, rekao kako „to ne možemo reći jer je ipak činjenica da je Vlada, iako loša, izabrana na demokratskim izborima“.

Da skandal bude veći, poludjeli gost je Bujancu rekao kako je neprofesionalno da novinar mijenja imena ministara da bi ih napravio srpskima, pa je predbacio Bujancu da „nije ministar milicije Ostoja Ranković, nego ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić“. Na to se Bujanec potpuno zbunio, a prijenos je prekinut.

„Odavno gledam Bujicu i ništa slično nisam vidio kod drugih gostiju. Čini mi se da je ovdje riječ o klasičnom izljevu zdrave pameti na mozak, bolesti koja rijetko zahvaća Hrvate prosto zato što ih većina mozga nema“, govori nam jedan psihijatar upoznat s ovim slučajem.

Nakon prekida emisija nije nastavljena, a Bujanec je sve prokomentirao činjenicom da je gost počeo govoriti argumentirano i kritički te je zbog svega toga negdje morao podvući crtu.

Razveseli nas klikom:

0 comments