Iz HDZ-a optimistično najavljuju: “Politizacija dana sjećanja na Vukovar bit će spektakularnija nego ikad“

Na izvanrednoj press konferenciji održanoj u istražnom pritvoru tako da joj prisustvuje većina članova, HDZ je izrazio zadovoljstvo pripremama za ovogodišnju politizaciju dana sjećanja na pad Vukovara koja će, kako kažu, biti spektakularnija nego ikad.

– Ove godine branitelje smo angažirali na vrijeme, a i pripremili smo i preko 40 dvosmislenih rečenica kojima ćemo aktualnu vlast optužiti za puštanje Šešelja na slobodu. Naše politizacije Vukovara uvijek su bile uspješne, ali ne treba se opustiti. Ove godine sigurno nećemo dozvoliti da nam, kao prošle dvije, glavni zviždači za govore premijera i predsjednika zakažu jer su im se prsti osušili zbog brojanja novčanica kojima su plaćeni. Ako sve prođe prema planu, Vukovara bi se trebali spomenuti oko 22 sata, bude li vremena, naravno – izjavio je za Sprdex jedan visokopozicionirani HDZ-ovac koji je u posljednjih mjesec dana obišao točno 21.000 udruga što su pod kontrolom HDZ-a.

– Ostalih 20 000 jednostavno nisam stigao – tužno dodaje.

Prema našem izvoru, u Vukovar će sutra pristići svih deset tisuća članova stranke koji zbog gubitka vlasti prije tri godine još uvijek nisu zaposleni, a planirano je da zajednički će izvikuju barem 9.000 neukusnih parola od kojih će se stranka kasnije ograđivati.

– Bilo bi i više parola, ali iz središnjice su nam poslali samo buduće uhljebe na direktorskim pozicijama, a oni ne znaju svi čitati. Također, ovih deset tisuća članova u svakom trenutku nalazit će se iza leđa premijeru i ministrima tako da ih se sutradan može optužiti da nisu bili na začelju kolone kako su najavili – priča naš izvor koji najavljuje da će na Danu politizacije žrtve Vukovara biti 20-ak različitih kolona.

– Ma bit će ih više nego u onom programu u kojem lažiramo financijska izvješća, Microsoft Excelu – dodaje za kraj.

Razveseli nas klikom:

0 comments