NITKO NIJE SIGURAN Eskaliralo rivalstvo Severine i Rozge, gađaju se vlastitim pjesmama?

Jedno od najvećih rivalstava u povijesti svijeta, ono između hrvatskih glazbenih diva Severine Kojić, poznate po hitu “Moja štikla”, te Jelene Rozge, optužene za višestruko izvođenje pjesme “Rodit ću ti ćer i sina”, prošlog je vikenda stiglo u svoju najgoru fazu od početka sukoba, javljaju brojni svjetski mediji.

Podsjetimo, prve nesuglasice između pjevačica pojavile su se davne 1999. godine kad je, navodno, Rozga Severini s balkona ukrala gaćice pa ova nije imala u čemu nastupati, a u narednih 20 godina odnosi su im postali toliko loši da ih neki uspoređuju s njihovim pjesmama.

S pozitivne strane, smatraju stručnjaci, dok su zauzete sukobom barem smo sigurni da ne rade na novim pjesmama
S pozitivne strane, smatraju stručnjaci, dok su zauzete sukobom barem smo sigurni da ne rade na novim pjesmama

Nakon čuvenog Instagram skandala 2014. godine kada je Rozga iskopirala Severinu na 1.078 filteru svoje fotografije s ljetovanja stvari su se dodatno pogoršale, a mnogi će reći da se Severinina karijera nikad nije oporavila nakon velike Facebook ofenzive 2015. godine kada je u borbama za dvadeset tisućiti lajk na sliku sa sinom Aleksandrom izgubila 112 fanova.

No, početak 2016. godine obilježile su izjednačene borbe na Twitteru, a neki analitičari spominjali su formiranje velike koalicije Jelene Rozga i Lidije Bačić kako bi se Severini zadao odlučujući udarac u strateški važnoj bitci za Pinterest.

Kako se čini, sukobi su trenutno u punom jeku, a reporteri s terena svakog dana javljaju o novim žrtvama. Rivalstvo je, navodno, toliko eskaliralo da se više ne biraju sredstva te se Rozga i Severina od subote popodne gađaju vlastitim pjesmama.

– Situacija je izmakla kontroli, naša je ljudska dužnost da u ovim kritičnim vremenima zaboravimo na vlastite nesuglasice te zajednički djelujemo na spašavanju čovječanstva. Neka pravila ratovanja se moraju poštovati, apeliramo na Severinu, Rozgu, Lidiju i sve njihove fanove da pokušaju pronaći mirno rješenje. Njihove pjesme mogla bi čuti i djeca – u zajedničkom priopćenju apel za mir uputili su predstavnici Izraela i Hamasa.

Razveseli nas klikom:

0 comments