Djevojka kritično nakon što je prijateljica udarila lopatom dok joj je nanosila puder na lice

Redovito dnevno četverosatno šminkanje pred jednosatnu kavu moglo je završiti tragično za mladu Zadranku Anitu B. (23). Njoj je, naime, popodne došla prijateljica pomoći oko šminkanja i stavljanja pudera, rimela, sjenila, šminke, balzama, sjajila, trepavica i losiona.

„Trebalo je to biti brzo šminkanje, ono pred kavu koje ne traje duže od 3-4 sata. Sada molimo Boga da sa našom Anitom bude sve u redu“, neutješna je prijateljica Marta koja je, kad je shvatila što se dogodilo stavila status, a potom pozvala hitnu pomoć i time prijateljici spasila život.

„Kriva sam, što ću sada. Bila sam umorna. Prvo sam joj sat ipo pikamerom skidala jučerašnju šminku, a onda sam zagrabila lopatu i počela joj bacati puder po licu. Prvih desetak lopata je sve bilo u redu, a onda sam se, valjda, malko zanijela i krivo procjenila te je lopatom udarila po glavi. Srećom, brzo sam se pribrala, napisala status, stavila sliku na Instagram, stavila još jedan status o tome koji je broj hitne, a kad sam to saznala odmah sam ih nazvala“, priča neutješna Marta koja se nada da će joj s prijateljicom sve biti u redu, ali svejedno žali za prosutim puderom i nepopijenom popodnevnom kavom.

Liječnici kažu da je nesretna djevojka stigla u posljednji trenutak, a sreća u nesreći je ta što je u trenutku udarca lopatom u lice na sebi imala već dvadesetak kila pudera, a to je, kažu, ublažilo udarac.

Prijateljice nesretne djevojke već su osnovale četrdesetak grupa podrške na Facebooku.

Sviđa ti se što radimo? Ako već nisi, lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments