Drago Ćosić krivce za ispadanje sa prvenstva vidi u komentatorima RTL-a: “Umjesto sudaca oni su komentirali utakmicu!“

Bolan i poput Gobca težak poraz protiv nebitnih Poljaka ušutkao je danas poslijepodne preko četiri milijuna hrvatskih rukometnih stručnjaka koji će danima analizirati kako i zašto je došlo do poraza. Dobro, ne baš danima, kako to uvijek biva sutra već nikoga neće ni biti briga za rukometnu reprezentaciju.

Iako je Goluža, prema vlastitom priznanju, odlično obavio pripreme, nije mu jasno gdje je zapelo.

„Što da Vam kažem, za prvenstvo smo se ozbiljno pripremali. Lako za treninge, bili smo i kod Bozanića koji nam je dao blagoslov i rekao kako je i Stepinac igrao rukomet. Ne znam, možda su Poljaci radi pape Ivana Pavla II ipak imali malo jaču pomoć sa visina“, pravda se izbornik Goluža i lopticu prebacuje na izbornika Bozanića i njegovog nadređenog.

Pošto razlog ne može i ne smije biti činjenica da su Poljaci možda bili bolja momčad, dio stručnog stožera za poraz je optužio sinoćnje trovanje hranom. „Naši igrači sinoć su se otrovali hranom zbog čega su cijelu noć sjedili na WC-u. Proljev je bio toliko velik da ga čak ni Vori nije uspio zaustaviti prstima“, pojašnjava nam jedan član stručnog stožera dodavši kako ne želi u nikoga upirati prstom, ali da se već događalo da se Hrvate na velikim natjecanjima truje.

„Sjetite se samo Ivana Mikulića i njegovog hita „Daješ mi krila“, te njegovog fijaska na Eurosongu, a sve jer ga je, prema vlastitom priznanju, danima ranije pratila i trovala UDBA“, sjeća se vremena kad smo još bili na Eurosongu naš izvor.

Ipak, možda najbolje i najlogičnije objašnjenje dao je Drago Ćosić koji problem vidi u – komentatorima RTL-a.

„Čujemo li se, čujemo. Kada sam ja komentirao utakmice redovito bi došli do polufinala kada bi mahom ispadali radi dvojbenih sudačkih odluka. Pitate me je li suđenje bilo dobro i pošteno? Pa izgubili smo, znači da nije. Velik dio krivice moraju snositi i komentatori sa RTL-a koji su veći dio prvenstva bili, strah me i izgovoriti, objektivni. Kako, molim vas, hrvatski komentator može kazati da je sedmerac za Poljake regularan?“, pita se Drago Ćosić.

„Ne može biti slučajno što su baš danas sudili Danci, a sjetimo se samo da je Danska 1992. godine postala prvak u nogometu jer je Srbija napala Hrvatsku pa je raspadnuta Jugoslavija diskvalificirana. Ovo nije bilo ništa drugo nego dansko vraćanje duga Srbiji“, poveznicu pronalazi popularni sportski David Icke

 

Razveseli nas klikom:

0 comments