SKANDAL U MINISTARSTVU ZDRAVSTVA: Ministar Varga pobjesnio kad je otkrio da je školjka u uredskom WC-u samo pozlaćena

Još se nije slegnuo prošlotjedni skandal kada se otkrilo da se umjesto mobilnog mamografa mogla iz Vatikana kupiti polovna papinska stolica optočena kristalima, a novi skandal već potresa Ministarstvo zdravstva.

„Ministar je na posao došao kao i obično, oko 11 sati i petnaest minuta, baš prije druge pauze“, drhtavim glasom počinje priču jedna od trideset tajnica iz Ministarstva.

„Dosta je nervozan u zadnje vrijeme, pije puno kave pa često ide na WC. Skupi se svega čovjeku, znate, dostava perzijskog saga optočenog suzama koje je Kleopatra prolila za Cezarom kasni, nekidan je saznao da ga po bolnicama zovu ministar Varka, a prošli tjedan mu je neki katarski šeik pred nosom zgrabio zidni sat koji ima garanciju onoliko godina koliko je  plaćen. Trebala je biti to izvrsna kupovina, gdje možete naći sat s garancijom od deset milijuna godina?“, pravdajući ministra pita se tajnica koja mu je baš zataškavala jubilarnu stotu aferu otkad je došao na poziciju kad se iz uredskog WC-a začuo strašan vrisak.

„Svi smo pomislili na najgore“, zadihano nastavlja naša sugovornica. „da nam je Zmajlović ukrao WC“.

Ipak, situacija je bila još gora. Dok je šetao po mramoru ministar se poskliznuo te satom zahvatio WC školjku. Tog jutra se, naime, ministar, umjesto zlatnog, odlučio za čelični Rolex optočen dijamantima i, okliznuvši se, satom je duboko zarezao u površinu školjke. Ispod sloja od nekoliko milimetara pozlate ukazalo se tada  obično srebro.

Srećom, djelatnici Ministarstva brzo su reagirali i ministru pozvali Hitnu pomoć koja ga je poslala na daljnje pretrage koje je istog dana obavio u jednoj privatnoj klinici jer mu je rečeno da će dok dočeka red u državnoj bolnici i sat s početka priče prestati raditi.

Autor: Šef Sale

Kažu da lajkanje Sprdexa na  Facebooku nema nikakvih nuspojava.

Razveseli nas klikom:

0 comments