Kolinda vraća Tuđmanovu lentu i gardu na inauguraciju; Nike ponudio deset milijuna dolara da nakrivi i usta

Kolinda Grabar Kitarović bezbroj je puta tijekom kampanje, u kojoj je obećavala sve i svašta uvjerena da neće pobijediti, govorila kako će se ona kao predsjednica vratiti na Tuđmanov put. Iako su brojni analitičari još tada govorili kako se nije moguće vratiti na taj put iz razloga što sada, naprimjer, uopće nemamo tvornice koje bi mogli uništiti, novoizabrana predsjednica danas je ipak donekle pojasnila na što je točno mislila.

Naime, Kolinda Grabar Kitarović će na inauguraciju vratiti gardu i lentu koju je posljednji nosio predsjednik Tuđman. Ipak, najveća novost trebala bi biti komercijalizacija ovogodišnje inauguracije. Tako je, kako saznajemo, Nike čuo za Kolindine želje da što više liči na Tuđmana i ponudio budućoj predsjednici 10 milijuna dolara da tijekom govora o, vjerujemo, žutim i zelenim vragovima nakrivi i usta u čuveni Nikeov znak, baš kako je prvi predsjednik znao raditi.

„Ne želimo ništa ni potvrditi ni demantirati, ali priznajemo da je bilo kontakta i da se razgovaralo o cifri. A što će se napraviti s tim novcem, nas nije briga, što se nas tiče može obogatiti novih dvjesto obitelji. Nama je inauguracija važna samo iz marketinških razloga“, tajanstveni su u Nikeu.

Spomenimo još i to da 10 posto ispitanih vjeruje da će Kolindina inauguracija biti bolja od Josipovićeve, dok se 90 posto ispitanih nije moglo sjetiti tko je i što je bio Josipović Ivo, Ivan, Ivica… Eto, i mi smo zaboravili.

Hoće li garda nakon Kolindine inauguracije krenuti na Bosnu u duhu vraćanja na Tuđmanov put, još nije poznato.

Razveseli nas klikom:

0 comments