Radimiru Čačiću ukraden kaput dok ga je okretao kako vjetar puše

Radimir Čačić u popodnevnim satima policiji je prijavio krađu kaputa koji mu je, kako kaže, drsko ukraden dok ga je okretao kako vjetar puše.

„Šetao sam Trgom maršala Ti… pardon, Kazališnim trgom i u jednom trenutku sam osjetio kako je zapuhao jak vjetar zdesna pa sam odlučio sebe i kaput okrenuti u tom smjeru. U tom trenutku netko je protrčao i zgrabio mi kaput. Bilo je očito da zna što radi“, prepričava uzrujani Radimir koji je prvo pomislio na nekog političara ali se u nije mogao sjetiti niti jednog političara koji je lopov.

„Dugo sam bio sa SDP-om, ne bih protiv starih kolega. A HDZ pod Tomislavom Karamarkom je jedna odlična stranka, stvarno je“, i bez kaputa se okrenuo kako vjetar puše Radimr.

Ipak, nesreća nikada ne dolazi sama.

„Što je najgore, u kaputu je bio nacrt stranačkog programa, zadnja verzija…naime, osnovao sam nekakvu malenu strančicu, da ne idem sad u detalje, ono, znate kako to ide, velike najave po medijima, a onda jedno ili dva zastupnička mjesta, čisto da se može koalirati“, prepričava Čačić.

„Sad se bojim da lopovi ne shvate kakvo blago drže u rukama i sami ne osnuju stranku koja će koalirati s HDZ-om, a koji je , da se razumijemo, jedna odlična stranka. U kaputu je bio i popis svih sedamnaest članova stranke sa adresama, i bojim se da ljudi ne bi imali problema. Što je najgore, sad će mi se Karamarko smijati i govoriti „ko ti je kriv, kad ideš na Trg maršala Tita,  nisi bolje ni zaslužio…“ i u pravu je, Tomislav je veliki um i odličan političar. Ovaj narod ga ne zaslužuje, kao ni mene“, dovršava Čačić svoje okretanje prema tamo gdje vjetar puše odbijajući odgovoriti je li ga toj vještini naučio Ljubo Jurčić.

Tekst nam je poslao Šef Sale. Javi nam se i ti svojom idejom!

Razveseli nas klikom:

0 comments