BDP se rugao SDP-ovom rejtingu

Iako je u 2015. godini vladajuća koalicija odustala od četverogodišnjeg plana te počela raditi, njen rejting iz nekog razloga nastavio je nezaustavljivo padati. Prema nekim procjenama, SDP-ov rejting u veljači je bio toliko loš da ga je umalo otkupio RTL 2, a stručnjaci prognoziraju da će, ako nastavi padati, do ljeta biti biti niži od udaraca Milana Kujundžića.

– Evo, Cro Cop se vratio u UFC pa će bar netko padati brže od nas, ali rezultati su svejedno strašni. Situacija je uistinu kritična. Padamo toliko brzo da više gotovo i ne vidimo oblake u kojima čuvamo Grčića – izjavio je za Sprdex jedan visokopozicionirani član vadajuće stranke koji je posebno zabrinut predviđanjima Svjetske banke koja kažu kako će do 2016. godine SDP pasti toliko nisko da ga neće biti moguće razlikovati od BDP-a.

– Užas, moram reći da nismo to zaslužili. Ali, BDP je padao 12 kvartala zaredom, teško da naš rejting može ponoviti takvo nešto. Jedino ako nam Varga opet pobjegne iz kaveza – zaključuje naš izvor koji je za sljedeći tjedan najavio hitan sastanak Kukuriku koalicije na kojem bi se, osim formiranja strategije za izbore, trebala održati i manja ceremonija upoznavanja oba preostala člana HNS-a.

FOTO: Index.hr

Razveseli nas klikom:

0 comments