Branitelji počeli iznajmljivati šator za svadbe: “Dozvoljeno pušenje, puca se do zore, nema policije”

Nakon što su po tisućiti put prevrtili istu ratnu priču te proslavili postavljanje jubilarnog drugog transparenta bez pravopisne greške, branitelji iz Savske ulice u srijedu navečer javnost su obavijestili o sljedećim potezima. Na press konferenciji održanoj unutar šestometarske biste Franje Tuđmana bilo je riječi o redovnom servisiranju konca koji Glogoškog spaja sa sjedištem HDZ-a, a šatoraši su okupljene novinare sa zadovoljstvom informirali i kako je pri testnim bušenjima Jadrana pronađena osoba koja ih još uvijek podržava.

– Zadovoljni smo kako cirk…, ovaj, prosvjed napreduje, no pet mjeseci je mnogo vremena i nije čudno da moral opada. Teško je, ljudima se svašta priviđa, neki su čak počeli govoriti da se sjećaju zašto prosvjeduju – izjavio je za Sprdex Nediljko Rakela – Rambo kojem nedostaju još dva dana u šatoru da dobije prebivalište.

Na tiskovnoj konferenciji šatoraši su najavili i kako će se, kao i drugi cirkusi, u narednom periodu komercijalizirati te će svoje usluge početi nuditi mladim bračnim parovima.

– Dugo smo razmišljali, gotovo 12 sekundi – što je i neslužbeni rekord šatora – te zaključili kako je vrijeme da HDZ-u…, ovaj, dobrim ljudima koji nam pomažu donacijama malo olakšamo život. Ne treba nam ničija pomoć, mi ćemo zarađivati sami. Znamo koliko su skupe svadbene sale u Zagrebu i stoga smo naš šator odlučili iznajmljivati mladim bračnim parovima. Preko 300 kvadrata, osiguran parking s video nadzorom, pušenje dozvoljeno, puca se do zore, besplatan vatromet, policija ne prilazi. Imamo čak i oltar za mladence, a i don Stojić je češće ovdje nego što nije. Uplovite u bračnu luku uz braniteljsku buku – prezentira nam Rambo novi slogan Šatora za prosvjede, vjenčanja, krstitke i državne udare koji u narednim mjesecima planira otvaranje poslovnica u Osijeku, Splitu i Vukovaru.

Zainteresirani mladenci više informacija mogu dobiti na mailu: upiti@šator.hr, a za iznajmljivanje prostora potrebno je samo 4.000 kuna, dokaz o državljanstvu, detaljna krvna slika sa svim zrncima (original ili kopija ovjerena kod svećenika) te preslik glasačkog listića.

Hej, članci se ne pišu sami! Podrži nas lajkom na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com

Razveseli nas klikom:

0 comments