Nakon Thompsona i šatoraši organiziraju nagradnu igru: “Prijavi susjeda komunista i osvoji status branitelja!”

Braniteljski Woodstock u Savskoj 66 davno je prešao magičnu brojku od 100 dana i, kako se čini, još nema namjeru stati. Ipak, posljednjih dana pala je malo posjećenost šatora, a nije više ni po medijima glavna vijest pa su spontanizatori (lat. oni koji se organiziraju spontano) odlučili ubaciti malo novog sadržaja kojim će privući publiku.

Prvi je u pomoć priskočio Marko Perković Thompson koji već godinama protiv crvene opasnosti i omalovažavanja Domovinskog rata protestira u svom penthouseu na Radničkoj cesti u Zagrebu. „Šatoraši imaju punu podršku skromnog pjevača koji ponekad, da osjeti šatorsku atmosferu, ugasi klima uređaj i otvori balkonska vrata bez obzira što je zima“, govori nam jedan blizak prijatelj popularnog pjevača. Ipak, Thompson je ovog puta otišao korak dalje te je osobu koja sutra u šator donese najveću hrvatsku zastavu odlučio počastiti nagradnim paketom.

Da ne ostanu dužni, šatoraši su također odlučili spontanizirati nagradnu igru, a nagrade su i više nego primamljive.
„ Sve što treba je prijaviti nekog komunista iz vaše okoline. To može biti vaš susjed koji petkom kupuje parizer, prijateljica koja ima kratku kosu, kolega s posla koji čita Index.yu ili netko tko, ne daj bože, ima neki hobi. Dakle, bilo tko čije ponašanje odudara od standardnog ponašanja pravih Hrvata“, govori nam jedan od spontanizatora dodajući da su nagrade za pobjednike i više nego primamljive.

Tako bi pobjednik trebao osvojiti ni više ni manje nego status branitelja i penziju od 20 000 kuna. Drugoplasiranom će pripasti spomenica Domovinskog rata sa simboličnom penzijom od 10 000 kuna, dok bi trećeplasirani trebao dobiti tromjesečni nezaboravni boravak za dvoje u Šatoru.

Razveseli nas klikom:

0 comments