Bandić pušten iz pritvora; rodbina, prijatelji i kumovi u suzama: “Nedostajat će nam iza rešetaka”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlukom Ustavnog suda pušten je danas iz pritvora u Remetincu u kojem je proveo manje od mjesec dana, ali posebno je ga je razveselilo što je barem Uskrs mogao provesti u krugu obitelji i prijatelja. Iako nakon izlaska iz pritvora vidno neraspoloženi Bandić nije davao nikakve izjave, učinio je iznimku za jedini medij koji laže više od njega te za Sprdex kratko izjavio:

– Sramota kaj me nisu hteli pustiti da barem još mali Uskrs provedem s rodbinom kak’ smo se dogovorili. Čuj sinek, ne znam jel to ustavni il’ usrani sud – kazao je Bandić koji je ipak sretan što mu je vraćeno 18 milijuna kuna jamčevine kojima planira platiti one koji su mu to omogućili.

Sasvim očekivano, Bandićevim puštanjem iz pritvora nisu bili oduševljeni ni mnogobrojni prijatelji, kumovi i rodbina ili kako ih u nekim medijima zovu, Zagrebački holding, kojima će gradonačelnik jako nedostajati.

– Ma lijepo mi je tu sa sinovima, snahom, malom od susjeda, prijateljicom, ljubavnikom i drugim članovima Etičkog vijeća, ali Milan je Milan. Kako će sada razgovarati s kolegama iz stranke kad je na slobodi? – upitala se Milena Roščić, jedna od Bandićevih najbližih suradnica koja je zajedno s obitelji u Remetincu već šest mjeseci te bi, prema pesimističnim prognozama, za dvije godine u Holdingu mogli primijetiti da ne dolazi na posao.

Razveseli nas klikom:

0 comments