Da se približe pravim Hrvatima banke stambene kredite počinju reklamirati sa: “Za dom spremni”

Brojni Hrvati diljem Hrvatske danas su proslavili deseti travanj, a još uvijek čekamo reportere s vijestima o proslavama ovog datuma po drugim mentalnim ustanovama Europske unije. Povodom današnjeg dana, u Hrvatsku su došli brojni antropolozi i reporteri National Geographica.

„Pa ovo je zbilja nevjerojatno, zaista je fascinantno kako su Hrvati, uz sve tekovine zapadne Europe i tehnologije, uspjeli očuvati fašizam u ovako netaknutom obliku“, oduševljen je Gunt Hasser, reporter National Geographica iz Njemačke koji smatra da je fašizam ugrožena vrsta.

„Vidite, diljem Europe brojni dokazi, argumenti, povijesne knjige, ljudska solidarnost, a ponajviše zdrava pamet potpuno su istisnuli fašizam. Ipak, iz nekog razloga narodi Balkana potpuno su imuni na argumente, zdravu pamet i povijesne knjige, pa je vjerojatno to razlog zašto je ovo posljednje pravo utočište fašizma u svijetu“, oduševljen je njemački istraživač.

Potencijal fašizma u Hrvatskoj, čini se, vidjele su i brojne bankarske ustanove. „Banke su na prilično lošem glasu u Hrvatskoj, a to ćemo pokušati promijeniti tako što ćemo ubuduće stambene kredite oglašavati faš… starim hrvatskim pozdravom „Za dom spremni““, govori nam predstavnik jedne banke koji kaže da će ubuduće Hrvati za dom biti spremni na mjesečnu ratu već od 1941. kunu.

Ipak, bankama će ovaj pozdrav dobro doći i pri deložacijama.

„Vidite, stalno nas se proziva da smo protuhrvatski nastrojeni jer ljudi ne mogu otplatiti kredit pa ih mi moramo deložirati. Ubuduće ćemo obavijest o deložaciji završavati također sa „Za dom spremni“ pa da cijeli proces deložacije dobije jednu domoljubnu notu. Pa do deložacija i siromaštva vas i jesu doveli najveći domoljubi, pa što ne bi nastavili sa mazanjem očiju“, završava naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments