Nakon Mamićevih laži u „Nedjeljom u dva“ Pinokio upao u krizu identiteta

Nakon emisije Stanković se pohvalio informacijom da je dolaskom Zdravka Mamića u njegovoj emisiji gostovalo više ljudi nego na prosječnoj europskoj utakmici Dinama.

Dugoočekivani revijalni televizijski show Zdravka Mamića ni ovog puta nije razočarao, iako mnogi priznaju da su očekivali više. Ipak, na HRT-u su zadovoljni te kažu da su se za ovo gostovanje pripremali danima.

„Još početkom prošlog tjedna na trećem programu HRT-a napravili smo specijalnu emisiju u kojoj smo pozvali ljude da nedjeljni ručak naprave prije podne da im se nebi vratio na usta od ljigavosti i patetičnosti Mamićevih izjava. Nažalost, tek smo u četvrtak shvatili da HRT 3 nitko živ ne gleda pa smo obavijest stavili na teletekst“, pripremu za Mamićevo gostovanje prepričava nam Zoran Uhljebović, jedna od rijetkih osoba kojemu je prezime ujedno i funkcija na poslu.

„Naš posebni Ured za izvlačenje iz konteksta već danima montira snimke da bi Mamić ispao nevjerodostojan. Jako smo ponosni na današnju emisiju“, dodaje Zoranov sin Luka Uhljebović Radnik, također djelatnik državne televizije koji je ovaj nadimak dobio nakon što se jednom na poslu pojavio prije deset sati.

Da emisija prođe u revijalnom tonu pobrinuo se Aleksandar Stanković koji Mamića niti jednom nije pitao o sitnicama kao što su suđenje Širiću i Djedoviću zbog namještanja te Mamićevom prijateljevanju s njima, kartelu Dinama i Lokomotive, te ostalim tričarijama.

„Da, nečuveno je da je Mamić ostao toliko miran da se tek nakon četrdeset minuta emisije pozvao na antidržavne elemente“, jedan je od brojnih komentara na internetu.

I dok je današnja emisija svekoliko pučanstvo nasmijala, kako saznajemo, ima i onih kojima nije bilo do smijeha.

„Ja sam izmišljen da budem najveći lažov na svijetu. Sa Planom 21, Sanaderom i Bandićem se još nekako i mogu nositi. Znate, oni ponekad slučajno i izjave nešto istinito. Ali nakon ove emisije jednostavno ne znam kako nastaviti dalje. Pa da ja lažem kao Mamić nos bi mi bio toliko velik da bi se njime moglo prošetati do Marsa“, nesretan je drugi najveći lažov na svijetu, popularni Pinokio.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments