Josipović predstavio novu stranku: Lijevo liberalno centralno desna pučka demokratska autohtona seljačka čista stranka zajednica partija

Ivo Josipović, političar koji je, tvrde upoznati u tematiku, nekada vršio neku funkciju u državi ali se nitko ne može sjetiti što je on točno radio, danas je predstavio novu stranku s kojom planira izaći na parlamentarne izbore koji će se održati u svibnju, lipnju, kolovozu, rujnu, listopadu, studenom, prosincu ili u siječnju.

„Istina je, osnivam novu stranku. Ona će okupljati mlađe ljude pune ideja, ali će ona će okupljati starije ljude pune znanja i iskustva. Ali mogu joj se pridružiti i ljudi bez znanja i ideja, samo što ih je većina već u SDP-u i HDZ-u“, govori nam Ivo Josipović koji je navodno i bivši predsjednik što smo upravo saznali guglanjem.

„Stranka će se zvati Lijevo liberalno centralno desna pučka demokratska autohtona seljačka čista stranka zajednica partija jer smo željeli da stranka bude lijevo desnog centra“, odlučan je bivši predsjednik koji kaže da će ideološki njegova stranka imati liberalno konzervativni predznak.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments