Kolinda objavila datum izbora, u Mostaru se već formirao red za glasanje

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je objavila da 8. studenog izlazimo na izbore što je iznenadilo brojne Mostarce. Srećom, prekjučer je posljednji glasač zaokružio svog kandidata na predsjedničkim izborima održanim u siječnju tako da se ne očekuje veća gužva na biralištu, barem u početku. Za sada je red dugačak svega dvadeset trideset kilometara.

“Već danima pakiram sebi i djeci sendviče i zimnicu da nam ničega ne nedostaje u redu, a i kćer mi svadbu ima pa ćemo i to slaviti u redu za izbore. Pripremila sam i papire o invalidskoj penziji, znate, muž mi je umro, a nije mi ih potpisao pa sada nemam njegovu njemačku penziju nego samo hrvatsku invalidsku. Pa sam i to planirala ponijeti da mi potpiše jer se nadam da ću ga na izborima sresti, od kad je umro još nijedne izbore nije propustio”, govori nam Marica Katić kojoj je pripremu za izbore potpuno poremetila današnja odluke predsjednice.

“Očekivala sam da će izbori biti koji tjedan kasnije, ovako sad moram odmah u red, a još me noge bole od predsjedničkih”, govori Marica.

Većina ljudi diljem Hercegovine prilično je ogorčena vlasti koja brine samo za sebe i svoje interese. Znaju oni da je grozno i njihovim sunarodnjacima u susjednoj Hrvatskoj.

“Kad već nama ne može biti bolje, što i Hrvatima ne bi još više usrali situaciju i doveli HDZ na vlast”, rezimira jedan građanin koji žuri jer nema osobnu iskaznicu, a red se već ozbiljno približava hrvatskoj granici.

Dok čekaš u redu za glasanje čitaj Sprdex i lajkaj nas na Facebooku.

Razveseli nas klikom:

0 comments