DRAMA U LONDONU: Teroristi upali u puno kino i taocima već šest sati puštaju Škorin show

U popodnevnim satima, saznajemo, u Londonu je započela prava drama kada je skupina od desetak terorista, još uvijek nepoznate skupine, upala u prepuno kino, blokirala izlaze i nesretnim gledateljima počela na repeat ponavljati sinoćnju premijeru Škorinog humorističnog showa.

„Da nesreća bude gora, u kinu su većinom ljudi mlađi od sedamdeset godina pa nema ni najmanje šanse da nekome show bude zanimljiv. Očekujemo brojne traume, a naši najbolji psihijatri su već na terenu“, govori nam Paul Dorothy, šef specijalne policije koja je ogradila područje da civili ne čuju krikove unesrećenih koji se čuju cijelo popodne.

Iako su stručnjaci za sigurnost otpočetka govorili da bi Škorin show netko mogao zloupotrijebiti, na RTL-u su obećali da će show prekidati reklamama, kao i činjenicu da je za publiku kojoj je namijenjen, ljude starije od osamdeset godina, ne samo bezopasan nego i duhovit. Ipak, crne slutnje su se obistinile, nepoznata skupina preuzela je snimku, izbacila reklame i unesrećenim ljudima već satima pušta.

„Ovo je nova era u borbi protiv terorizma, sigurno će imati dalekosežne posljedice“, zabrinut je Patrick McGonaway, savjetnik za sigurnost Barracka Obame koji se javio putem Twittera.

„Podaci o žrtvama mijenjaju se iz minute u minutu. Troje žrtava imalo je sreće pa su umrli već nakon drugog emitiranja. Ostali nisu imali sreće te još uvijek stoje zavezani za stolice, a teroristi nose zaštitnike za uši“, govori nam gorespomenuti izvor iz policije. “Ne znamo koji je cilj terorista, nemaju nikakvih zahtjeva”, dodaje.

„Koktel Škorinih narodnih pošalica, Dreletovog dvadesetgodišnjeg maltretiranjem bazama o tome kako u zagorju i djeca piju gemišt, pa još u kombinaciji s gostom Davorom Gobcem koji više ni obitelji nije zanimljiv vrlo su opasno sredstvo koje svojim lošim i izlizanim humorom, klišejiziranim pristupom i sveopćom nemaštovitostu rade štetu na mozgu već nakon tridesetak sekundi emitiranja. Do sada imamo slučaj čovjeka koji je nakon dva sata uzastopnog gledanja toliko skrenuo s pameti da je ušao u HRAST. Ne možemo ni zamisliti što čeka jadnike iz kina“, govori nam jedan zagrebački psihijatar.

Neke države su, podsjetimo, zakonom zabranile emitiranje Škorinih emisija, a na crnom tržištu njegovi videoisječci dosežu cijenu od nekoliko tisuća dolara, ovisno o tome koliko su baze loše i ima li i Dreleta u kadru.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments